torstai 22. joulukuuta 2011

Lanttulooraa

Muuten jouluherkut saavat vaistya (noh, ehka pari siivua harmaasuolattua kinkkua tai savukalkkunaa menee...), kunhan saan oikein kotona tehtya lanttulooraa. Hiukan oli tekemista survottujen lanttujen loytamisessa (naitten kasien takia olisi ollut turhan vaivalloista tehda se aasta-alkaen), mutta eraasta S-ryhman kaupasta sita loytyi pakasteena. Ostin kaksi kiloa, eli 4 pussia.

Karppaus.infosta loytyi hyva ohjekin. Nyt on looda uunissa! Tuskin maltan odottaa....

Lanttulaatikkoa pienessa uuninlammossa. Illalla valmista!
PS. Tuleekin ihan sairaan hyvaa lanttulaatikkoa! Voissa ja kermassa ei ole saastelty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!