sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kadonnut lauantai

Olin perjantaina koko revohkasta aika vasynyt, ja menin aikaisin nukkumaan. Mites kavikaan, herasin vasta reippaasti yli kello 7 illalla! En ollut uskoa silmiani. Meni siis kuunpimennys sivu suun, ja muutenkin hiukan harmitti. Toisaalta varmaan kuitenkin oli hyva levatakin.

Huomasin harmikseni, etta kilpirauhaslaakkeet ja kipulaakkeet olivat jaaneet kotiin, joten kavin sitten siellakin, kaupan lisaksi. Ulko-ovi oli selallaan, eteisen valiovi olkkariin oli avattu, ja tiedan, etta takuulla olin laittanut makkarin oven kiinni, joten ihmettelenpa vaan, miksi ne olivat auki. Jatin lapun remppamiehille ja komensin heita lukitsemaan ulko-oven aina kun ovat poissa.

Kayn maanantaina viela lukemassa madon luvut ko. sakille.

No ihan tallaista tunkua ei ole, jos ulko-ovi on auki, mutta kuitenkin!

Kunto on aika heiveroinen viela, menetinhan aika paljon verta leikkauksessa (ja sen jalkeenkin tulee jonkin verran tuohon dreenipussiin, vaikka se neste alkaakin tulla hiukan lapinakyvammaksi, mika on merkki lisaantyneesta kudosnesteen osuudesta). Oli sinne kuitenkin tullut silkkaa vertakin, silla pussissa oli aika mittavan kokoine hyytyma, jonka poistamisessa dreenipussista olikin hiukan enemman hommaa.

Toin kotoa pari pussillista tavaraa, ja tietty nyt sitten unohdin ne kipulaakkeet, tosin olen perjantain kotiutumisesta saakka ollut ilman. Leikkauksen jalkeinen paansarkykin oli kai vaan vasymyksesta ja valvomisesta johtuvaa. Mutta nama artroosipeukalot ehka kaipaisivat tuon oikean olkapaan lisaksi jotain. Nehan tassa ovat kipeampia kuin nuo leikkaushaavat.

Ostin sitruunoita, ja ajattelin tehda amerikkalaista limonadia, ja juoda sita sitten jaitten kanssa! Pitaa hankkia viela ne jaapalapussit. En normaalisti pida siita, etta veteen laitetaan sitruunanviipale, vaan vesi vetena. Mutta amerikkalainen kadunkulmissa myytava vanhanajan limonadi on hyvaa (eika sita pida sekoittaa ns. sodaan, joka taas tarkoittaa kaikkia hiilihapotettuja juomia).

Valmiina muuttumaan limonadiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!