torstai 29. joulukuuta 2011

Torstaita

Kavin tanaan leikkauksen jalkitarkastuksessa ja selkahaava pompotti niin, etta joku laaketieteen kandi sai punkteerata sen. Edesta oli jokin haava (en ole vielakaan iljennyt katsoa niita) hiukan tulehtunut, joten siita kai tama lampoily. Sain uuden ab-kuurin ja ekan satsin suonensisaisesti, silla sen pitaisi taltuttaa tulehdus nopeammin. Seuraava operaatio noin puolen vuoden kuluttua, ja silla valin siis uudistan tuttavuuttani onkologian yksikon kanssa. Patologin raportti kasvaimesta ei ollut viela tullut, mutta se tosiaan nyt jo tiedetaan, etta estrogeenireseptorit olivat 100% + ja progesteronireseptorit 95% +, her -.

Kavin omassa asunnossani hakemassa koiranpissatusvaatteet, eli joogapuvun, parkatakin ja purkkarit. Jos vahan yrittaisi tasta kadesta huolimatta joogailla, niin ei ihan rapistu.

Kotona se havitys oli kylla kauhistuttava:

Eteisen kuivatin.

Kylppari ja yhdistetty koissun paniikkihuone. Kuva taitaa olla vaarinpain, silla kuivatin on toki lattialla eika katossa. Mutta saapa tuosta nyt kasityksen nainkin pain.


Kavin TYKSista pain sitten IKEAssa vahan vilkaisemassa kylpparin kalusteita, ja ihastuin hiukan yhteen pahkinapuiseen kaappisettiin, mutta ehka en nyt hatikoi ostoa (viela), silla meneehan tassa viela liki kolme kuukautta, ennenkuin mitaan valmista tulee.

Naapurini muuten heitti taalla kaydessaan ilmaan ajatuksen, etta jospa nama minun nivelvaivani johtuvat asunnossa olevasta homeesta. Ajattelin, etta taitaa olla aika kaukaa haettua, mutta toisaalta, kyllahan tuollaisen homeen sanotaan aiheuttavan monenlaista oiretta. Tosin taalla asuessa eivat nama kadet ole yhtaan sen kummemmiksi tulleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!