perjantai 23. joulukuuta 2011

Jouluvalmisteluja


Nukuin myohaan, ja nyt ei sitten tietty vasyta. Mutta mitas siita. Lanttulaatikko on vielakin uunissa, ja on todella hyvan makuista!

Koiruus on ollut hiukan ihmeissaan tasta uudesta paikasta, mutta ei ole enaa niin hanakasti seuraamassa mm. vessaan (valilla oli ihan kuin koissu olisi pelannyt minun karkaavan saunanikkunasta). Hemoglobiiniarvo taitaa olla edelleenkin alhaalla, koska uuvahtanut olo iskee aina valilla, viimeksi ollessani koissun kanssa ulkona. Niin ja postimies toi www.lookfantasic.com 'ilta yllattavan joulupaketin (Dermalogican pussukka jossa kaikenlaisia naytteita). Kappas vaan, mika tuuri! Ponkaisin vaan sohvanpohjalta ylos liian nopeasti ja kerkesin jo tuupertuakin ennenkuin paasin ovelle saakka. Ei vammoja kuitenkaan, paani loin. Tuli vaan tasta mieleen, etta olisiko verenpainekin asettumassa aloilleen? Se olisikin ihana uutinen!

Maustekakun aion viela huomenna leipoa. Sita varten ostetun piiman (siis piimakakku kyseessa) olen ehtinyt jo miltei juoda, mutta putkahti mieleen, etta siihen voisi piiman lisaksi laittaa hiukan puolukkasurvosta. Raportoin huomenna, miten homman kanssa meni.

Btw, se karpistettu piimakakun ohje on taalla jossain (siis tassa blogissa). Makeutin sen aiemmin stevialla, mutta steviasta tulee valitettavasti juuri leivonnaisista hiukan kitkeria. Nyt ajattelin palata takaisin sukraloosiin (Splenda), jote onneksi onkin paketti jemmassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!