tiistai 13. joulukuuta 2011

Valvoskelua

Minnekohan pain maailmaa sita kannattaisi muuttaa, kun alkaa nukuttaa jo ennen klo 21 illalla, ja sitten heraa pirteana kuin peipponen noin kolmelta yolla? Osin tuo heraaminen kylla johtuu tasta sarkevasta kurkustakin. Laitoin pari kuumaa teemukillista ja otin sarkylaakkeen. Sen jalkeen nukutti viime yonakin hyvin, joten ehkapa tanaan sama homma, kun ei ole kiirettakaan minnekaan. Kummallisen kauan tuo kurkku on kipeana, enka muuta syyta keksi kuin se mokoman intubaatioputki. Olihan se paikallaan niin kauan kuitenkin. Sitten tuo yksi laake viela kuivattaa suuta todella paljon.

Chai-kupponen.


Kavin eilen illalla hakemassa tavaroitani taas omasta asunnostani, ja ovi oli kuin olikin noottini jalkeen laitettu lukkoon. Piti hakea Splenda-paketti leivontaan ja merisuolapussi, mutta tietty toin sielta kolme kassillista kaikkea muuta, mutta se Splenda jai. Toivottavasti en ole laittanut sita auton katolle tai laskenut kasistani portaikkoon.

Stevia maistuu leivonnaisissa joskus kitkeralta, siksi kaytan ainakin osan joko Splendaa tai erythritolia.

Viela kolmas chai-mukillinen, ja sitten petiin. Se on Rooibos-pohjaista, joten se ei valvota. Ihana piparkakkumainen maku kruunaa kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!