Tästä johtuen olikin sitten helppo illallinen luvassa, eli pork bellyä (siis porsaankylkeä) uunissa.
Marinadi on Jamie Oliverin jostain kirjasta tai ohjelmasta ja kuuluu tällä tavalla:
2 tl korianterinsiemeniä
2 tl kuivattua oreganoa
1/2 tl fenkolinsiemeniä
1 pieni kuivattu chilipalko
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria myllystä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
Tämän saa laittaa kaksin- tai kolminkertaisena 1-1,5 -kiloiseen lihanpalaan. Paisto miedossa lämmössä (lue: unohdin sen sinne) muutama tunti.
Hieman oli kyllä vähärasvaisen oloista. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!