lauantai 12. tammikuuta 2013

Kirpparilla ja shoppailua netissä

Eräs ystäväni on yrittänyt minua piristää koirulin poismenon aiheuttaman apeuden keskellä, ja tänään päädyimmekin hänen kanssaann läheiselle kirppikselle. Piti mennä vain kahville jonnekin, mutta sielläpä vierähtikin tunti jos toinen ja rahaakin meni. Tein kylläkin vain yhden löydön, ystävätär sitten senkin edestä.

Nyt vasta alkoikin tuska ja rahanmeno, sillä tähän pitää saada lasit!
Kun päästä pääsee, niin hännästä tarttuu, eli lasien metsästys alkaa NYT.

Sorruin ostamaan myös kaksi vintage-rannekorua. Tosin nämä eBaysta.


...ja...öh, yhden vieläkin kalliimman, mutta siitä lisää tuonnempana.

Päätin ostaa kahdet parit kenkiä, koska en osannut päättää kummat otan. Molemmat oli tilattu eri postimyyntifirmoista, ja tänään kun katsoin niiden hintoja, niin ne olivat laskeneet roimasti. Normaalitilanteessa se sapettaisi suunnattomasti, mutta kun hoksasin, että oma kokoni oli kummastakin mallista mennyt, ei enää harmittanut yhtä paljoa.

Clarksin Nice Melody -mokkanilkkurit. Kunnon "läskipohjalla". Jokapäiväiseen huiteluun maailmalla. Näissä pohjissa on sentään hiukan kitkaa aiheuttavaa kuvioita, joten ehkä ne eivät ole niin liukkaat.

China Girlin Tabby. Korkeampi korko ja sirompi mekon kanssa.
Niin, minäkin ihmettelen, pitikö ostaa noin samanlaiset parit. Vielä hassummalta se näyttää kun laitoin tänne nuo kuvat. Se on kuitenkin tosiasia, että kulutan loppuun parin kenkiä aika nopeasti, eli kyllä nämäkin tästä todella käyttöön tulevat, kumpikin pari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!