torstai 3. tammikuuta 2013

Ja kenkäneuroosi jatkuu...

Ulkona on sellainen sää, mikä edelleenkin pistää miettimään miten siellä pysyy pystyssä. Olkoonkin, että tämän pahuksen lastan saa viikon päästä heivattua helskuttiin. Ei naurata sekään vaihtoehto, että tuo ATP-jänne repeäisi kursimiskohdastaan jos sattuisi liukastumaan. Etsin vieläkin kenkiä, joilla parhaiten pysyisi pystyssä.

Meanwhile....

Sisäkenkä?
Tässä ei nyt ole ehkä paras malli näille keleille, mutta voisiko joku valaista minua ja kertoa, miksi tällaisia ilmiselvästi kävelykengiltä näyttäviä popoja myydään nimellä "sisäkengät"? Siis eikö näillä voi mennä ollenkaan ulos? Hajoavatko ne heti minimaalisestakin kosteudesta tai ravasta? Aletaanko tässä mennä amerikkalaiseen tapaan pitkin päivää kengät jalassa sisälläkin?

Minun huushollissani ovat amerikkalaisvieraatkin joutuneet aina tepastelemaan sukkasillaan, ja siitä on sitten seurannut "I feel like naked if I cannot wear my sneakers when I have dressed in the morning".

Näköjään noissa kenkien luonnehdinnoissa on kyllä toivomisen varaa. Nauhakenkiä kutsutaan avokkaiksi, kävelykenkiä nilkkureiksi jne. Ellei kengistä olisi kuvia, olisi hiukan vaivalloista suunnistaa näillä tiedoin tuolla nettikauppojen viidakoissa. Mutta täydellisten liukkaan sään kenkien etsiminen jatkuu...

Onko lautasella pikkuleipä vai ufo? No se on kyllä hervoton pikkuleipä 1 eurolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!