tiistai 11. marraskuuta 2014

Botanics (by Boots & Kew Gardens)

Tässä sitä taas nähdään kuinka puusilmä sitä voi olla. Olen kyllä nähnyt Bootsilla noita Botanics-merkkisiä kosmetiikkatuotteita, mutta tuo Kew'n logo on mennyt läpi silmien.

Jo yli 10 vuotta kestänyt yhteistyö Bootsin ja Kew'n kuninkaallisen kasvitieteellisen puutarhan yhteistyö on tuottanut Botanics-nimisen kosmetiikkasarjan, jota siis saa Bootsin myymälöistä ja Kew'n kaupasta (parilla edelliskerralla olen shoppaillut siellä intsinä kirjoja ja erilaisia maustettuja viinietikoita, joten enhän minä puusilmä näitä noteerannut - tosin siellä on aika paljonkin kosmetiikkaa myytävänä).

Kew'n innovaatioyksikön pomo, professori Monique Simmonds kertoo Bootsin nettisivuilla Bootsin olleen ensimmäinen yritys, jonka kanssa alettiin tehdä yhteistyötä, koska Boots halusi arvioida tuotteissaan käytettyjen kasviperäisten aineiden laadun. Huomattiin, että kasviperäiset aineet todella toimivat ja yhteistyön tuloksena syntyi mm. sarja Botanics. Yhteistyö jatkuu ja samalla halutaan varmistaa, että kasveista peräisin olevat tehoaineet otetaan luonnosta kestävän kehityksen periaatteella ja luontoa vahingoittamatta. Tämä pätee myös luontoystävällisiin pakkauksiin.

Kasviperäisten aineitten toimivuus testataan myös todella tarkasti, samalla varmistaen, että teho on sama lopputuotteessa.

Kuulostaa ihan hyvältä, eikö vaan? Testailen nyt kasvoöljyä, jossa on ruusunsiemenöljyä ja ruusuvettä sisältävää kasvovettä, joka on kätevässä suihkepullossa. Hyvältä vaikuttavat.



2 kommenttia:

  1. Kuulostaapi tosi hyvältä. Ja kokeilemasi tuotteet vaikuttavat niin romanttisilta, tuo sana ruusu tekee aina sellaisen vaikutuksen. Ihmettelin tuotteiden edullista hintaa, olisin kuvitellut niitä kalliimmaksi!

    OutiS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eivät edes olleet kalliita! Luksustuotteiden tuntuisia ovat kuitenkin. Täytyykin tsekata Bootsin hinnat, kantiskortilla kannattaa ostaa sieltä, Kew'n kaupassa on kivaa tavaraa, mutta kallista.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!