keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Lolita Lempicka Sí Lolita

Directcosmetics on yksi sellainen nettikauppa, josta ostan jonkin verran kosmetiikkaa. He toimittavat Suomeenkin, mutta ei mitään palavaa, sillä Royal Mail ei sellaisia kuljeta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Suomeen et voi tilata parfyymejä tai kynsilakkoja. Jos sivuja jaksaa/viitsii kytsistellä joka päivä, täältä voi tehdä todellisia löytöjä. Valikoima vaihtelee joskus hurjastikin.



Johonkin pakettiin otin täytteeksi mm. Lolita Lempickan Sí Lolita - vartalovoiteita ja ajattelin, että nyt on ihan kuin kapuaisi latvasta puuhun, niihin kun kuitenkin pitäisi vielä hankkia se parfyymikin. Kitsaus iski tuossa vaiheessa ja tilasin vain ne voidetuubit ja ajattelin, että sitten seuraavaan tilaukseen se hajuvesi.

Kun korkkasin ensimmäisen tuubin, oli aika selvää, etten tulisi sitä parfyymiä koskaan tarvitsemaan. Eikä se johtunut mistään inhosta itse tuoksua kohtaan, vaan yksinkertaisesti siitä, että voide oli aika tuhdisti hajustettu.  Enpäs tosiaankaan ole tällaisiin vartalovoiteisiin ennen tutustunutkaan, tavallisestihan vartalovoide enemmänkin myötäilee parfyymia, vai miten te sen sanoisitte?

Itse parfyymi on neliapilan näköisessä pullossa ja Fragrantica sanoo siitä seuraavaa: Tämä tuoksu on onnea ja rakkauden eliksiiriä. Itämaista kukkaistuoksua on vahvistettu mausteisuudella, bergamotilla, rosepippurilla, mandariinilla, hajuherneellä, elemillä, patsulilla, tonkapavuilla ja meripihkalla.


Lolita Lempicka Sí Lolita.


Tarpeetonta kai sanoakaan, että niitä vartalovoidetuubeja riittää vielä joksikin aikaa, enkä todellakaan ole kaivannut sitä parfyymiä, sillä voiteella hajustan itseni jo ihan tarpeeksi. Säästyipä siinä jokunen punta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!