maanantai 3. marraskuuta 2014

I Love Me -messut ja V10 Plus

Lisää noilta messuilta. Vuosaaren apteekin henkilökunnan miehittämä V10 Plus -ständi oli yksi messujen mielenkiintoisimpia. Jäin sinne juttelemaan pitkäksi ajaksi kauniisiin "kimonoihin" pukeutuneen henkilökunnan kanssa, kiitos mukavasta juttutuokiosta!

Samassa tuli ostettua juuri Suomessa lanseerattua V10 Plus -silmänympärysvoidetta tuubi. Olen tykännyt. Jään vaan aina ihmettelemään, mikä monissa noissa japanilaisissa silmänympärysvoiteissa tekee sen "muovimaisen" koostumuksen.  Tämänkään voiteen tarkkaa INCI-listaa en löytänyt, mutta siitä sanotaan, että se on hajusteeton, parabeeniton ja väriaineeton ja sisältää:

Vaikuttavat aineet


    • Tehoaineissa omenan kantasoluja ja piharatamoa
    • Omenan kantasolu-uute, piharatamo, artisokka ja mustikka auttavat kukin osaltaan silmänympärysalueen ihoa näyttämään paremmalta
    • LX-silmänympärysvoiteessa on myös käytetty Glucosal hesperidiniä, jolla on vahvat antioksidanttiset vaikutukset

    Nuo kasvit listalla on jokaisen ymmärrettävissä. Kantasolu taas on solu, jotta voi muodostua mitä tahansa kudoksia. Omenan kantasolut eivät tietenkään voi muuttua ihmisen soluiksi, mutta niiden väitetään tukevan ihon terveyttä toimimalla antioksidanttisesti. Olen hiukan skeptinen ja haluaisin tästä hiukan enemmän näyttöä.

    Mutta mitä on Glucosal hesperidiini? Tätä olisi voinut hiukan avata lisää. Ilmeisimmin kyseessä on verenpainetta alentava aine,  glukoosin ja hesperidiinin liitto. Aine, joka liukenee veteen ja jonka on todettu myös edesauttavan verenkiertoa sitä iholle annosteltua. Se myös vaalentaa ihoa ja absorboi UV-säteitä ja vahvistaa kollageenisäikeitä. Tosin kovi paljon tutkimusdataa ei tästäkään löydy. Hesperidiini on kyllä kuitenkin vahva antioksidantti.



    Sain samaisella ständillä kokeilla tuota paljonpuhuttua V10 Plussan kuorintavoidetta ja ihan samanlaiselta se tuntui kuin Tosowoongin vastaava, josta olen kirjoittanut aiemmin täällä. Sain myös muutaman seeruminäytteen, mutta ne ovat vielä kokeilematta.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti

    Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!