maanantai 17. marraskuuta 2014

Memebox

Ja kävi sitten niin, että osa Livboxeista  - mukaanlukien minun boxini  - oli hävinnyt teille tietymättömille. Lupasivat tietty postittaa sen uusiksi, mutta joo, enpä olisi välttis tarvinnut sitä.

Satuin saamaan korealaisen Memeboxin Superbox #68:n käsiini. Boxin nimi oli oikeastaan "Mission Impossible: Long-Lasting. Katsotaanpa, mitä se piti sisällään.

7 täysikokoista tuotetta kätki boxi sisäänsä.

Haken Green Tea Curl Raise Essence 2X. Kosteuttava hiuslotion, joka sisältää vihreää teetä ja polymeereja. Antaa kampaukselle tukea ja kiiltoa ja hoitaa kuivia latvoja. Olen ennemminkin törmännyt näihin vetisen voiteen kaltaisiin lotioneihin Aasiassa, ja kyllähän ne kieltämättä toimivat.

Mizon Oh! Shy Real Topcoat Fixer. Luulin ensin, että topcoat viittaisi kynsilakkaan, mutta ei, tämä onkin spraymallinen meikkifixeri, josta sanotaan sen olevan kevyt, hikoilun ja hankauksen kestävä viimeistelyaine meikille. Se sisältää hyaluronihappoa ja hunajaa, mutta ei ole tahmea. Saa meikin kestämään 12 tuntia. 

RiRe Luxe Eye Fixer fiksaa silmämeikin. Tuote on hiukan kuin väritöntä rajausgeeliä, jota levitetään siveltimellä silmämeikin päälle. Se sisältää hunajauutetta, E-vitamiinia ja kollageenia, ja sen poistamiseksi kalvo vain kuoritaan silmämeikin päältä. Kokeilin vain käteen, mutta nähtäväksi jää, miten toimii silmissä. Kuvan alemmista tuotteista kerrotaan seuraavan kuvan yhteydessä.

Julia Gardensin ruskea silmienrajausväri ohuine siveltimineen miellytti minua suuresti. Entinen eyeliner onkin lopahtamaisillaan. Klassisen punainen Ruahin Lip Tint oli sävyltään nappivalinta. Olen tyytyväinen.

Sokerina pohjalla oli Original Raw'n irtopuuteri peilipakkauksessa.  Se on läpikuultava puuteri, jolla saa mattapinnan ihoon. Puuteri sisältää maissipuuteria, riisiä, mustapapua ja karhunvatukkaa ja siinä on aurinkosuoja (oletettavasti fysikaalinen).

Sellainen boxi tämä. Tuntuiko jokin noista tuotteista erityisen kiinnostavalta?


5 kommenttia:

  1. Tuo Mizon Oh! Shy Real Topcoat Fixer vaikuttaa tuon boxin kiinnostavimmalta tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän kyllä m eikkifixareita, ainakin kesällä, sillä kyllä niillä vaan meikki pysyy siistimpänä. Pitääpä verrata tätä nyt sitten MACin ja Misshan vastaaviin.

      Poista
  2. Mielenkiintoinen boksi. :) Etenkin hiustuotteet ja meikin kiinnitysaine herättivät kiinnostusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo hiuslotionit ovat kyllä hyviä, varsinkin, jos on kuivat latvat.

      Poista
  3. Mizon meikkifixeri vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja toimivalta tuotteelta.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!