keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Livbox marraskuu 2014 ja muuta asiaa

Livboxkin tulla tupsahti, vaikka ei niin olisi ollut väliksi. En siis innosta hihkunut. Mutta kun se oli veloitettu, niin.... Kuulemma jokunen muukin boxi oli joutunut teille tietymättömille, missä sitten lieneekin vika.



No sainpa  reissupinsetit (Bangerhead), Marvinin reissuhammastahnan ja matkoille mukaan tuon Bernard Cassieren mustikkaisen yönaamion matkakoon. Lumenen huulikynä näyttää lohduttoman pinkiltä. Tuollainen purkkapinkki ei punapään huuliin sovi, olisi edes hiukan tummempi, mutta ei.

Irtoripsillä (Ibero) saattaa olla joskus käyttöä, mutta taas Bangerheadin alennuskortilla en usko sitä olevan.

Vähän laihanlainen boxi, vaikka teema Hollywood niin mahtipontiselta kuulostaakin. Sisällössä ei nyt mitään suurempaa glamouria ollut.

*******

Asiasta toiseen: Kuka osaisi kertoa minulle, mikä tämä härpäke oikein on? Se on käsittääkseni tullut mukana jostakin konferenssista mainoslahjana, mutta minulla ei ole aavistustakaan siitä, mikä se oikein on! Kooltaan se on noin 12 x 6 x 2,5 cm. Se on avattava ja vaikuttaisi olevan jotakin tietotekniikkaan liittyvää, sillä molemmissa kyljissä on pari USB-porttia ja toisessa kyljessä näiden lisäksi vielä jonkinlainen piuhan paikka.







Tämä valkoinen osa on hieman nihkeän pehmeä ja "kumimainen".

Minulla on jotakin muitakin arvoituksellisia kamoja, jotka ovat olleet mainoslahjoja, mutta joiden tarkoitusta en ole heti hoksannut. Aloitetaanpa nyt kuitenkin arvuuttelu tästä. Kuka tietää/arvaa?


7 kommenttia:

  1. Ei aavistustakaan, mutta... "Phase Forward provides software that enables pharmaceutical, biotechnology, and medical device manufacturers to conduct clinical trials and drug safety tests more effectively."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, firman minäkin toki tiedän, mutta tuo vimpain....

      Poista
  2. Juuh, niin ajattelin että voisiko tuosta päätellä, että vempain liittyisi johonkin tutkimukseen eli olisi joko testinteko- tai tiedonkeruuväline... Oletko liittänyt tietokoneeseen ja ns. katsonut sen sisälle? Jännää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koittanut kytkeä tietsuun. Yleensä mainoslahjat ovat (päivittäis)käyttökamaa (jolloin firman nimi pysyy muistissa), joten en usko tuon liittyvän suoranaisesti mihinkään tutkimustoimintaan. Toivottavasti joku keksisi, mikä tuo on.

      Poista
    2. Veikkaan että vempain on älypuhelimen yleislaturi. Sen voi pistää johdolla kiinni tietsikan USB-porttiin. Sitten puhelimen voi panna "kumimaton" päälle lataukseen (siis ilman johtoa). Kokeile ihmeessä!

      Poista
    3. Pitääpä kokeilla vaikka tuolla UK-puhelimellani, halvempi laite pilattavaksi kuin iPhone, jos joku menee pieleen! Mutta miksi noin monet USB-piuhanpaikat tuolla toisella puolella? Ei siis sen kumimaton puolella?

      Poista
  3. Toinen ehdotus: jospa vempain on hätä/matkalaturi? Vempain ensi johdolla tietsikkaan lataukseen, ja sitten matkalla/tarvittaessa kiinni matkapuhelimeen sen omalla latauskaapelilla, siksi pari erilaista piuhapaikkaa eri puhelinten latauskaapeleden mukaan.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!