tiistai 9. elokuuta 2016

Coty Airspun

Coty on firmana (ja brandinä) jo vanha, ja Suomessa se lienee aika tuntematon, tai se on siis minun fiilikseni. Kuitenkin sieltä löytyy paljonkin merkkejä, jotka ovat suomalaisillekin tuttuja, katsopas vaikka täältä. Muun muassa Miss Sporty on halpismerkki, jonka tuotteet ovat kuitenkin pääsääntöisesti erinomaisen hyviä hinta-laatusuhteeltaan.
Ajattelin nyt hiukan kertoa tästä irtopuuterista, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1935, ja joka siis toimii ihan älyttömän hyvin, vaikkakin siinäkin on hiukan talkkia mukana. Jos samalla reseptillä valmistettu puuteri on edelleen suosittu, siinä täytyy olla jotakin erityistä.

Olen ollut vannoutunut Joe Blascon ja e.l.f:in irtopuuterien käyttäjä. Varsinkin e.l.f:n HD-irtopuuteri on todella loistavaa ja hinnaltaan erittäin edullista.

Tätä Cotyn puuteria on hyvin montaa eri sävyä ja sitten myös "extra coverage" - versio, joka siis minulla on käytössäni (Translucent Extra Coverage).

Vaikka menet katsomaan arvioita näistä puutereista mille tahansa netin sivuille, et voi välttyä huomaamasta sitä, miten suosittu ja kehuttu se on. Tässä Makeupalleyn arviot (4,1/5 ja 571 arviota). Hinnaltaankin se on todella edullinen ja ison purkin ylellisine vippoineen saa alta kympillä + postit (Amazon, eBay).

Puuterin sanotaan olevan "mikromyllytetty", kunnes on saatu pilvimäisen hieno koostumus, joka lupaa häivyttää kasvojen ryppyjä ja uurteita ja epäpuhtauksia. Extra cover -versiota voi käyttää puuterina tai jopa meikkipohjan asemasta.
Olin kyllä satavarma, että tämä tekisi minusta kirjaimellisesti jauhoisen kalkkilaivan kapteenin (ihoni on aika tumma), mutta ei, se upposi ihoon todella hyvin tasoittaen sitä ja häivyttäen virheitä, juuri kuten lupaakin.
Tässä kuvassa sitä on tuossa keskellä (kuvassa ranteen sisäpuoli), ja hyvinhän tuo upposi. Ainoana haittapuolena (jos sen nyt sellaiseksi laskee), on aika voimakas ja parfyymimainen tuoksu, mutta se häviää kuitenkin aika nopeasti.

Kiinnostuitko?

2 kommenttia:

  1. Hauska ajatus että ko puuterilla noin pitkä historia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luullakseni se on oikea historia, eli totuus. Ei vaan ajatus.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!