maanantai 15. elokuuta 2016

Puolihuolimattomia ostoksia (jotka osoittautuivatkin ihan hyviksi)

Joskus tulee ihan aivottomasti osteltua kaikenlaista, ja joskus nekin ostokset on hyviksi havaittu. Tässä ensimmäinen, eli Garnierin geelimäinen kosteusvoide. Olkoonkin, että siinä on silikoneja. Pelittää hyvin ja kun sitä laittaa yöksi, on aamulla iho ihanan pehmeä. Eikä maksanut kuin hiukan päälle seitsemän euroa. Voisin ihan hyvin ostaa toistekin.Tämä seuraava on kotoisin iHerbistä, ja hetken mielijohteesta klikkasin sen koriin. En kyllä ajatellut sillä rintojani voidella, mutta INCI-kuulosti sen verran mielenkiintoiselta ja yleisön kehut hyviltä, että ostin sen. Oikein ihana kosteusvoide se onkin, eikä Palmer'silta varmaan mitään huonoa tulekaan, luulen. Ihanan ihoa viilentävä voide, joka imeytyy helposti!


Tästä seuraavasta olen kuullut paljon hyvää, ja tullessani perjantaina kampaajalta, jäin tutkimaan ko. putiikin alepöytää,  josta se irtosi kympillä (kyllä, luit aivan oikein!). Kempparikampaamon nimi muuten on Monalisa, tiedoksi turkulaisille, siellä oli paljon muutakin kivaa alennuksessa, kuten aina.


Sehän on Cliniquen Even Better -meikkivoide, josta taisi tulla uusi arkipäivien suosikkini. Pysyy aika hyvin helposti rasvoittuvalla iholla.Tämä viimeinen mua harmittaa. Siis, että sen maahantuonti loppuu. Eucerin on hyvä sarja, ja tätä Hyaluron Filler -linjaa olen käyttänyt aiemminkin ja tykännyt. Käykääpä nyt poimimassa viimeiset alennuksella apteekeista ja paikoista, jossa näitä myydään hyllystä loppuun!Käsittääkseni Smashboxia saa Suomesta Kickseistä. Satuin ostamaan Lontoosta tämän kulmakynä-, ja -geeliyhdistelmän, jonka hoksasin ottaa vasta nyt käyttöön. Todella hyvä, viistottukärkinen, neutraalin ruskea kynä, jossa on toisessa päässä geeli. Geelipää on kuin pieni ripsiväriharja, vaikkakin itse geeli on läpinäkyvän kirkasta. Hyvä sellaisille, jolla kulmakarvat sojottelevat mikä minnekin!

Viimeiseksi on mainittava Orlyn kynsilakat. Ostin niitä muutaman, ja ne näyttävät kyllä pysyvän hyvin! normaalisti jo päivän kuluttua lakkaamisesta kynteni näyttävät siltä, kuin niillä olisi kuivittu maata!Kuvassa oleva lakka on Gilded Coral. Pullossa on korkkiosa päällystetty kumimaisella aineella, joten se ei kovin helposti pääse lipeämään käsistä + pullo on hyvä avata tällaisenkin tumpelon.

Millaisia löytöjä teillä on ollut viime aikoina?

1 kommentti:

  1. Eucerinit kiinnostaisivat, mutta en ole ainakaan vielä huomannut missään, että ne olisivat jo poistomyynnissä. Tai sitten en vaan ole ollut tarpeeksi hereillä;)

    Löytöjä on viime aikoina ollut vähänpuoleisesti. Raahasin parisen viikkoa sitten repullisen ihonhoitojuttuja Kaubamajasta, joten siihen meni paukut joksikin aikaa, mutta kohta taas "löytötutka" toimii;)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!