lauantai 13. elokuuta 2016

Hapsupään hoitis

On monta hiustenhoitoainetta, joista pidän. Muunmuassa Maria Nilan ja Kiehl'sin hiusnaamiot. Sitten tuli mieleen kokeilla Joicon K-PAK Deep-penetrating Reconstructoria.




Ensivaikultelma: Huhhuh, tuoksuu ihan vanhanajan purkalle! Minulla ei ole mitään tuoksuja vastaan sinällään, mutta tämä on kuitenkin vähän inha. Vaan tuskinpa se tuoksu tukkaan jää, joten rohkeasti vaan kokeilemaan.



Hiukan tällaista pörröä, tämä tukkani. Nyt en muista ihan tarkkaan, mutta jotenkin arvelen, että ennen hiusten pesua tähän kuvaan ei ollut käytetty mitään hoitoainetta, muutakuin ehkä kuivaan tukaan jotakin siihen jätettävää. Nyt siis pesin hiukseni ja laitoin niihin tuota Joicon tavaraa.






Kiiltoa ja sileyttä kyllä tuli, ja ihme olisikin, ellei tuolla silikonimäärällä olisi tullut (tämä siis vaikuttaa silikonipitoiselta). Vaan INCI-listassa ei näy silikoneja. Siloittava vaikutus kai tulee parafiinista, luulen. En oikein jaksa uskos sitä, että hius itsestään korjautuisi, vaikka aineessa olisi miten paljon proteiineja (kuten tässä väitetään olevan 19). Makeupalleyssa tälle on annettu arvosana 4,2/5 373:n arvioijan voimalla, joten ei tämän naamion  pitäisi ihan huono olla.

Ei yhtään pöllömpää, mutta ei Joicon tuote kuitenkaan tee tukalle sen kummempaa kuin nuo aikaisemmin mainitutkaan hiusnaamiot.

Katsotaanpa hiukan ainesosaluetteloja:

Joico

Water (Aqua), Stearamidopropyl Dimethylamine, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Glycol Stearate, PEG-8 Distearate, Ceteth-2, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Myristyl Myristate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sorbic Acid, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Methylparaben, Yeast Extract, Propylparaben, Limonene, Benzyl Alcohol, Coumarin, Hydrolyzed Keratin (Quadramine Complex), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin


Maria Nila

Aqua, Cetearyl Alcohol,iBehentrimonium Chloride, Polyglyceryl-3iPolyricinoleate, Cetrimonium Chloride,iStearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin,iButyrospermum Parkii, Amodimethicone,iMorphoiononemthyl Silesquioxane Copolymer,ltrideceth-5, Linoleamidopropoyl PG-DimoniumiChloride Phosphate Dimethicone,lMoringa Pterygosperma SeedlOil, Bambusa Vulgarisi(Bamboo) Extract, HelianthuslAnnus (Sunflower) Extract,lLinolenic Acid, Quaterniumi95, Retinyl Palmitate/CarrotlPolypeptide & AscorbiciAcid/Orangee/Citrus Lemon/Citrus AurantifolialPolypeptider & Tocopherol/WheatiPolypeptides, Punica Gramatani(Pomegranate) Extract, Parfum,lDimethiconol, Phenylpropanol, PropyleneiGlycol, Methylisothaizolinone, Propanediol,lLactic Acid.

Kiehl's

AQUA / WATER
CETEARYL ALCOHOL
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL
BEHENTRIMONIUM CHLORIDE
CETYL ESTERS
STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE
GLYCERIN
QUATERNIUM-87
PHENOXYETHANOL
CAPRYLYL GLYCOL
PARFUM / FRAGRANCE
CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX
HYDROXYETHYLCELLULOSE
PANTHENOL
PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL
BENZOIC ACID
CITRIC ACID
NIACINAMIDE
PYRIDOXINE HCl
ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE
TRIETHANOLAMINE

Olen kopsinut INCit suoraan firmojen sivuilta, joten ovat hiukan omassa mallissaan. Yllättävää kyllä, Maria Nilan tuotteessa on silikonia!
Näistä hintavin on Kiehl'sin hiusnaamio, jonka käyttäjä olen ollut jo vuosia, joskin se on juuri tällä hetkellä loppu. Pitää ostaa Sveitsistä lisää, koska luulen tämän Joiconkin jälkeen palaavani takaisin sen käyttöön. Mitäpä sitä hyvää vaihtamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!