maanantai 20. marraskuuta 2017

by Terry Hyaluronic Hydra-Powder ja edullisempi vaihtoehto sille

Ostin joltakin lentomatkalta - en muista miltä lentofirmalta - by Terryn kehutun Hyaluronic Hydra-Powder -irtopuuterin, jonka luvataan hoitavan ihoa sisältämänsä hyaluronihapon ja mikromineraalien takia. Hoitavan ja kosteuttavan jopa niin paljon, että sitä voi käyttää yövoiteenkin päällä.
Pakkausta ei kyllä voi kovin kehua; hieman epäkäytännöllinen, sillä sen mukana ei tule mitään levitintä ja puuteri pölähtää kannen avaamisen jälkeen. Vippa pakkauksessa voisi olla hyvä asia.

Muuten puuteri sulautuu ihoon hyvin ja tekee matan pinnan eikä karkaile juonteisiin. Sitä en kyllä osaa sanoa, miten hyaluronihappo toimii meikkivoiteen päällä ja läpäiseekö se edes silikonipitoisia voiteita. Epäilenpä.
Hieman samankaltainen puuteri löytyy korealaiselta BRTC:ltä: Jasmine 3D Moist Powder (ja kiinteänä versiona BRTC Jasmine 3D Moist Pact). Läpikuultava irtopuuteri, jossa on jasmiinivettä kapseloituna. Tämä on etenkin kesäkuumalla viilentävän raikas irtopuuteri, jossa on mineraaliensa myötä aurinkosuoja.

Puuteri ei sisällä talkkia, ja minusta tämä asettuu kasvoille kauniimmin kuin by Terryn puuteri. Harmillista vaan, että saatavuus on kiven takana. Tätä puuteria voi hakea joko Amazonista tai eBaysta, jos kiinnostuit hankkimaan.

2 kommenttia:

 1. Kosteuttavien puutereiden markkinoilla on myös Lushin irtopuuteri, jossa on jojobaöljyä. Yllättävän miellyttävä koostumus ja sävykin on varsin heleyttävä ja freesi, mutta varjopuolena kömpelö pakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jojobaöljyhän on oikeastaan vaha, pehmentäähän se kuitenkin ihoa.

   Myös Everyday Mineralsin mineraalimeikkipojissa on jojobaöljyä, vaikka ne eivät siis varsinaisia puutereita olekaan, mainitsen ne kuitenkin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!