lauantai 18. marraskuuta 2017

Kasvojen juonteet kuriin - pihistä tai panosta

Minun on jo pitkän aikaa pitänyt kirjoittaa näistä molemmista, toinen on kalliinpuoleinen ja toinen edullisempi. Molemmat toimivia. Molemmista menossa jo toinen tuubillinen.Sensai on kaikkien tuntema japanilaismerkki, ja toinen on hieman tuntemattomampi korealainen BRTC. Viimeksimainittukaan ei ole siitä ihan edullisimmasta päästä korealaisissa merkeissä.

Kuva valmistajan sivuilta.

Sensain Cellular Performance Deep Lift Filler maksaa toistasataa, mutta on mielestäni joka sentin väärti. Voide on tehty edistämään kollageenintuotantoa sisältämänsä mulperipuun juuriuutteen avulla niissä kasvojen kohdissa, joihin toivotaan lisää täyteläisyyttä. Samalla se madaltaa juonteita. Käyttökohteet siis ovat esimerkiksi silmien alla tai nasolabiaalijuonteissa ja suun ympärillä.


BRTC:n Salmon Fillex Volume Injection toimii ihan samalla tavalla. Se sisältää 47% lohenmätiuutetta (ei kuitenkaan haise mädille, huomautettakoon) ja Volufilineä (jopa 20 000 ppm), joka on oma tuotemerkkinsä ja jota käytetään rasvakudoksen kasvun stimuloimiseen non-hormonaalisesti. Tämä aine on kehitetty Ranskassa ja sitä käytetään mm. vartalonmuokkausvoiteissa (mm. rintojen suurennusvoiteet, takamuksen suurennusvoiteet). Tehoava aine on kiinalaisesta yrtistä, Zhu Musta (Anemarrhena asphodeloides) saatava uute, joka toimii rasvakudoksen adiposyyttien kautta niitä stimuloiden. Muina tehoaineita on mm. Omega-3 -rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja.

Kasvojen ihon vanheneminenhan on osaksi myös kiinni ihonalaisen rasvakudoksen häviämisestä, etenkin silmien alta.

BRTC:n voidetta saa mm. näiltä eBayn kauppiailta, jos alkoi kiinnostaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!