sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Collistar

Collistar on italialainen kosmetiikkamerkki, joka perustettiin alunperin osaksi Zambeletti-nimistä lääkealan yritystä. Nykyään Collistar kuuluu Bolton Groupille, ja sen tuotteita myydään ympäri maailmaa.

Minäkin olen ollut asiakas jo vuosia, mutta en ole tainnut näistä tuotteista vielä koskaan blogata, joten tässä ajattelin kertoa hieman hankkimastani meikkivoiteesta, jossa on primer samassa ja auringonsuoja SPF 15.
Voiteesta sanotaan, että se sulaa iholle  - minkä se tekeekin, muodostaen puolipeittävän kerroksen, joka jää hieman kostean näköiseksi ja tarvitsee hieman puuteria, jos haluttu tulos pitää olla matta. Voidetta voi hyvin kerrostaa, sillä se on suhteellisen juoksevaa ja sikäli helppo levittää tasaisesti. Kannattaa kuitenkin hieman ravistella purkkia ennen käyttöä.
Tässä on kuvattu ranteen sisäpuolen kalpealle iholle sävy 5 Ambra, jonka ostin kesällä nimenomaan kesäkäyttöön. Talvella se vaikuttaa aika tummalta. Sävyjä on muistaakseni myynnissä kuusi, joista pari on todella vaaleaa.

Voide sisältää valoa heijastavia hiukkasia ja on luonnollisen näköinen kasvoilla  - pysyvyyskin on todella hyvä. 24 h luvataan, mutta niin kauaa en ole kokeillut kuitenkaan!

Suosittelen tutustumaan tähän ja sarjaan yleensäkin, varsinkin kun mikään tuote ei ole kovin kallis. Itse maksoin tästä Italiassa muistaakseni hiukan yli pari kymppiä.

1 kommentti:

  1. Collistarin tuotteita ei paljoa näy blogeissa, enkä muista, että olisin itse käyttänyt koskaan Collistarin tuotteita tai tuntisin jonkun, joka niitä käyttää;) Aika hassua, että merkki on jäänyt pimentoon. Eleven-verkkokaupassa Collistarin tuotteita näyttäisi olevan myynnissä. Pitääpä tsekata tarkemmin:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!