lauantai 11. marraskuuta 2017

Minus 417

Tulin Suomeen aamuyöstä, ja ystävättäreni kanssa menimme illanpuoleen shoppailemaan Raision Myllyyn. Minulle oli "ulkoistettu" illallisviinin hankinta, ja lisäksi piti käydä apteekissa, jossa tuli tehtyä muutama havainto myynnissä olevaa kosmetiikkaa koskien.


Hoksasin tällaisen, tuikituntemattoman sarjan, nimeltään - 417 (www.minus417.com). Myyjätär Myllyn Apteekissa ei ollut ihan ajan tasalla, sillä hän kertoi sarjan olevan Mustan meren mineraaleja hyödyntävä, mutta pieni tutkinta kotiläppärillä osoitti sen olevan Kuolleen meren mineraalisarja. Kuollut meri on ns. hypersaliinijärvi, jonka asema pinnankorkeuteen nähden on palttiarallaa sarjan nimi.

Myyjän mukaan tämän vartalovoiteen tuoksu tulee yksinomaan "Mustan meren" mineraaleista, mutta tutkiessani nettisivuja tämä ei ole totuus.

Se kyllä täytyy sanoa, että voide itsessään on todella miellyttävää iholla, imeytyy hyvin ja tuoksu on ihana. Suosittelen, ja ennen lähtöäni takaisin Sveitsiin, ajattelin hakea täysikokoisen purkillisen mukaani.

1 kommentti:

  1. PS: Lähetin moitteeni tuotetietouden vajavuudesta Raision Myllyn apteekille ja voin kuulemma sieltä poimia mukaani täysikokoisen purkin ko. vartalovoidetta korvaukseksi. Heille on oikea tuotetietous tärkeä asia, ja sitä minäkin arvostan.

    Lainaan tässä saamaani viestiä: "Tuoksusta en osaa valitettavasi sanoa muodostuuko se osaksi Kuolleenmeren mineraaleista. Bodybuttereihin on lisätty eri tuoksuja, kasviuutteita, parfyymeja ja kokonaisuutena nämä tuotteet on kyllä käsitelty, jotta toivottava tuoksu on saatu aikaiseksi."

    Lämmin kiitos asian korjaamisesta. Kuten sanottu, pidin voiteesta paljon.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!