tiistai 7. marraskuuta 2017

Giorgio Armani UV Master Primer

Ennen kuin katsastetaan läpi ostokset Kikolta, tutkaillaanpa tämä pohjustusvoide. Olen suunnitellut jo kesällä ostavani tämän primerin, mutta se on ollut jatkuvasti loppuunmyyty paikallisista kaupoista. Nyt sen sitten onnistuin pyydystämään Douglasilta.

Tätä meikinpohjustajaa on kovasti kehuttu netissä, ja siinä on hyvä aurinkosuoja (SPF 40) ja se korjaa ihon sävyä ja kirkastaa sitä. Tässä ne syyt, miksi halusin kokeilla.

Primeriä saa kolmea eri sävyä, ja nimenomaan tämä beige on ollut jatkuvasti loppuunmyyty  - mikä kaiketi myös kertoo jotakin sen toimivuudesta. Tämän beigen lisäksi on olemassa pinkihtävä ja malvansävyinen versio. Beige taittaa punoitusta, vaaleanpunainen antaa iholle hehkua ja malvanvärinen on puolestaan kellertävälle iholle ja normalisoi kellertävyyttä sisältämiensä ultramariinipigmenttien avulla.

Kas, loota tuli kuvaan väärinpäin, mutta se kai ei tahtia haittaa :)

Olin yllättynyt siitä, että tämä primer on suhteellisen ohutta voidetta. Ei tunnu ollenkaan sellaiselle paksulle silikonikitille, jota moni primer on. Se sisältää myös helmiäistä, mutta ei kuitenkaan korosta ihohuokosia, eikä juonteita. Sopii hyvin kuivemman sorttiselle iholle, kovin rasvoittuvalle en ehkä suisittelisi. Meikki kuitenkin näyttää hyvältä tämän yllä.


Jos jotakin negatiivista suhteellisen suolaisen hinnan ohella on keksittävä, niin pakkaus. Se ei ole kunnolla edes tuubi, vaan jäykkä putkilo, josta varmaan on todellista tuskaa tiristää ulos voiteen jämät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!