keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Kikon ostoksia

Vihdoinkin päästään asiaan... Niin, mitä sitten tuli shoppailtua? Kaikenlaista - hyvistä ostamattomuuspäätöksistä huolimatta.
Parin päivän takaisessa Kiko-postauksessa näkyy näitä Into the Dark - sarjan tuotteita. Ostin kynsitarroja ja lakan. Näistä tulee oma postauksensa kuvin, kunhan saan kokeiltua kynsiin.

Kikon kynsilakat ovat yleensäkin keskivertoa parempia (kesto & pigmentti), joten niitähän pitää ostaa jo edullisuutensakin takia. Allaoleva hopeapajun lehtien värinen ihana lakka jäin myös haaviin.


Yksi, mitä Kinolta ei ehkä kannata ostaa, on ripsiväri. Niillä ei ainakaan minun kokemukseni mukaan saa kovinkaan näyttävää tulosta. Voisin verrata niitä aasialaisiin ripsiväreihin, joilla tulos on todella luonnollinen. Toki niille hyviä, jotka pitävät erittäin luonnollisesta tuloksesta. Ostin kuitenkin kaksi, toisen Unmeasurable Length Fibers ja toisen Smart Colour Mascaran, tummanliilan.


Uudet, Fall2.0-meikkivoiteet olivat tehneet kauppansa, ainakin ne vaaleammat sävyt. Onneksi en ole ihan kalkkilaivan kapteeni, joten ystävällisen myyjän avustuksella päädyimme sävyyn Warm Beige 15, joka sitten sujahti ostoskoriini. Meikkivoide on purkissa olevaa tavaraa ja siinä tuli mukana hauska, viistopäinen sivellin.Aika voidemaista, puolipeittävä tulos, voi kyllä kerrostaa. Pysyvyyskin aika hyvä. Eikä näytä oksidoituvan iholla.Sitten shoppailukierroksen jännin tuote, eli luomiväri! Näitä tällaisia metallinhohtovärejä on ainakin täälläpäin näkynyt monellakin eri merkillä, mutta nyt vasta uskaltauduin ostamaan. Kaikki vaaleimmat värit olivat sitten loppu, joten myyjä ehdotti, että kokeilepa tuota seuraavaa sävyä 02 Earth Challenge.


Ensireaktio oli pieni hölmistys, eiiii... Mutta eipä se hullumpi ole. Tätä siis oli ihan mahdoton kuvata, mutta ohuena kerroksena se on hopeanhohtoinen ruskea, aika vaalea, mutta paksumpana kerroksena sillä saa kivat rajaukset. Kuva ei kerro puoliakaan siitä, miltä se näyttää erilaisissa valaistuksissa. Oikein hyvä ostos!


Lopuksi mukaan lähti vielä kaksi huulipunaa ja kassalta lepakonmuotoinen, kosteuttava arkkinaamio nenälle ja poskipäille. Huulipunissa on muuten ihanan vaniljainen tuoksu.
Alkoiko joku tuotteista kiinnostaa? Kikohan muuten toimittaa Suomeenkin.

4 kommenttia:

 1. Hopeapaju-kynsilakka näyttää tosi kivalle 😊

  VastaaPoista
 2. Kikon ripsivärit ovat todella hyviä. Luomiväreissä (joista siis tykkään eniten) on hittejä ja huteja niin kuin meikeissä yleensäkin merkillä kuin merkillä. Minulla on Kikon verkkokaupasta yksi erittäin huono kokemus, enkä näillä näkymin tilaa sieltä. Mutta heti, kun pääsen live-kauppaan, niin varmasti tulee jotain ostettua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikeasti!! Olen sitte varmaan osunut ostamaan aina huonon - voitko kertoa mikä/mitkä niistä ovat hyviä? On vermaan mennyt blogissasi ohi, sori!!!

   Poista
  2. En muista kaikkia Kikon ripsivärejä, kun valikoimat tuntuvat vaihtuvat aika usein, mutta viimeisin hyvä, jonka muistan ja josta on blogissakin oli Ultra Tech Curve Mascara. Ultra-Tech mascaroita on useampi erilainen (hieman erimallisia harjoja). Vähemmän hyvä oli Volume Attraction Mascara. Minusta kapeampi harjaksiset ovat jostain syystä parempia. En tiedä onko sattumaa vai onko jokin luonnollinen selitys.
   Toivottavasti tykkäät, jos satut Ultra-Techin ostamaan:)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!