lauantai 14. heinäkuuta 2018

Kat Von D Tattoo Lock-It Foundation

Noniin, hiukan olen toipunut menneen viikon katastrofaalisista uutisista ja todennut, että lienee parasta edes yrittää pysytellä päivittäisissä rutiineissa, joista yksi on tänne kirjoittaminen. Ensi viikolle on sovittu koko vartalon tietokonetomografia ja luustokartoitus. Eletään päivä kerrallaan.

Ostin joskus keväämmällä Baselin Manorista (joka on Sephoran jakelija Sveitsissä) Kat Von D:n Lock-It -meikkivoiteen, ja löysin sen nyt muuttotavaroistani. Kuten tiedätte, minulla on kaksi erityistä kiinnostuksenkohdetta meikeissä ja ne ovat ripsivärit ja meikkivoiteet.

Kuva: Sephora.com
Koska tein valintani pimeään aikaan ja kaupan sähkövalossa illalla, tsekkasin ensin Temptalian Foundation Matrixista sopivan sävyn verrattuna aiemmin käytössä oleviin meikkivoiteisiini. Voin todellakin suositella tätä ilmaista nettipalvelua, sillä olen tilannut montakin meikkipohjaa netistä sen avulla, eikä mikään "sokkkotilaus" ole vielä mennyt sävynsä puolesta pieleen. Ei tämäkään.

Kuten aiemmin mainittu, olen MACin asteikolla NW25 ja käytän Urban Decayn HD-meikkivoidetta numero 4.5. Ihoni on medium ja periaatteessa aika neutraali pohjasävyltään, eli Kat Von D:n meikkivoiteesta sävyksi valikoitui ihan nappiin mennyt Light 49 Neutral, eli aprikoosinsävyinen neutraali väri. Itse voide on paksuhkoa, hyvin peittävää ja míhoa mattaavaa. Sävyjä on tarjolla 30 ihan vaaleasta tummaan.

Olen itse asiassa hämmästynyt siitä, miten hyvin tämä pysyy kasvoillani, vaikkakin nyt kuumilla ilmoilla on hikoilu ollut ongelmana. Voidetta sanotaan jopa vedenkestäväksi, mutta silti se lähtee puhdistustuotteilla vaivatta pois. Voin vaan suositella ja tuntuu siltä, että tämä meikkipohja nousee jopa suosikikseni, eikä se oksidoidu iholla. Pieni määrä riittää!


Swatch ranteen sisäpuolelta.

Tuote on vegaaninen, parabeeniton, ftalaatiton, alkoholiton, öljytön ja sulfaatiton ja sitä ei ole eläintestattu, mistä plussaa.

Jos kiinnostuit, niin USAn Sephorasta voi tilata esimerkiksi shipito.com'in kautta, tai vaihtoehtoisesti voit kääntyä ebay.com'in puoleen. Ebaysta näkyy saavan myös pieniä kokeilumääriä muutamalla eurolla.

Kiinnostaisiko kokeilla?

4 kommenttia:

 1. Kyllähän tuo meikkivoide kiinnostaa,mutta eniten se lock it silmänaluspuuteri.Sitä Pretty by Flormar meikkivoidetta kävin hypisetelmässä,mutta ostan vasta sitten,jos tulee joku alennus kaikkiin Flormareihin.Aika hyvältä se kädellä tuntui ja niissä luki parasta ennen päiväytskin ja oli just vasta 3 vuoden päästä tms.Tuoreita ovat .
  Jaksamisia ,ei tässä muuta voi sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kun vielä funtsin, niin se Flormarin meikkivoide taitaa siltikin olla piirun verran parempaa kuin tämä.

   Silmänaluspuuterikin on tuossa odottamassa postaustaan, ostin joskus talvella senkin Sveitsistä.

   Poista
 2. no mutta hyvä hei tietää ,koska meillä oli soskus joku -40 prosenttia kaikesta Flormarista ,niin se kun tulis niin jo lähtis meikkivoide kotiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se palttiarallaa kymppikään ei ole mikään huono. Kaverinikin kokeili eilen ja tykkäsi tuloksesta.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!