torstai 5. heinäkuuta 2018

Allure Kat Von D - boxi, kesäkuu 2018

Tällä kertaa olikin oikein mielenkiintoinen kesäkuun boxi Allurelta. Siinä nimittäin oli Kat Von D:n meikkejä ja yksi tuote Ole Henrikseniltä. Vilkaistaanpa sisältöä.


 Loota oli tavallisesta punaisesta poiketen patamusta, mikä tietty sopii sisältöön ja Kat Von D:n imagoon.
Aloitetaan vasemmalta: Äärimmäisenä vasemmalla on Kat Von D Tattoo Liner sävyä Trooper Black. Tämä musta rajaustussi tekee ohuenohuesta paksumpaan jälkeen ja siltä väliltä, ja pysyy kuin tauti, koska on vedenpitävä.

Sen vieressä on Everlasting Lip Liner, sävyä Lolita. Tämä on ns. teroitusta vaartimaton malli, jossa terää saa kierrettyä esiin pikkuhiljaa. Sävy on sopivan nude ja pysyvyys on huippuluokkaa, mikä on suoranainen ihme, sillä kynä on aika pehmeä.

Sen vieressä on pyöreä taskupeili, jonka yläpuolella on Studded Kiss -minihuulipuna sävyä Double Dare. Kiva nudehko rusehtavanpunainen sävy (dusty rose, sanoo esite), joka varmasti sopii kaikille ja sopii myös rajauskynän sävyyn (hyvä idea muuten laittaa boxiin molemmat samalla kertaa - tässä vinkki suomalaiselle boxifirmallekin). Huulipunalla on satiininen kiilto ja sen sanotaan pysyvän hyvin (ks. yst. hankaustesti postauksen lopussa). Intensiivisempää ja kestävämpää sävyä hakevalle annetaan vinkki värittää huulet ensin kokonaan rajauskynällä ja sitten vasta laittamaan huulipuna päälle. Hyvä idea!

Taskupeilin muotoa ovat inspiroineet romanttisesti vanhanaikaiset kirjesinetit.

Kovallakaan käsipaperihankauksella ainakaan rajausvärit eivät lähteneet tai edes tuhriintuneet.

Mikä  ei kuulu joukkoon? No Ole Henriksen Transforming Walnut Scrub. Tämä on kasvokuorinta, jossa on hienoksi jauhettua saksanpähkinän kuorta hoitamassa mekaanisesti homma. Lisäksi siinä on aaloeta rauhoittamassa ihoa ja glyseriiniä kosteuttamassa.

Mitäs tykkäsit boxin sisällöstä tällä kertaa?

4 kommenttia:

 1. Kat von D: tuotteita en ole koskaan kokeillut, joten niiden osalta kiinnostava boxi.

  VastaaPoista
 2. En vielä saanut omaa boxiani,mutta odotan innolla. Luin netistä,että moni on kiukustunut Kat von Deelle,koska hän ei rokotuta lapsiaan eli on anti-vaxxer ja lisäksi kuulemma anti-semitisti. Tai hän on antanut julkisuudessa antisemitistisiä lausuntoja ja lisäksi jotkut ihmiset eivät tuon rokotus asian takia koe voivansa käyttää hänen tuotteitaan.
  No joo,mä oon tuottaa tattoo lineria halunnut kokeilla ja oma boxi tosiaan vielä reissussa.Kantaa ottamatta henkilöön ,niin on kyllä hyvä boxi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tuosta myös jostakin lehdistä. Aika hölmöä!

   Poista
  2. Joo, no on se tietysti hyvä,että ihmisillä on mielipiteitä,mutta ilmeisesti tääkin juttu on monimutkainen.Enkä mä lähtis meikkejä arvostelemaan tuosta rokotusasiasta vaikka jolla kulla voi mennä hermoon tuokin asia.Siis epäreiluus,kun suurin osa rokotuttaa lapset niin toiset jättää rokotuttamatta ja saavat hyödyn kuitenkin siitä,että valtaväestö on rokotettu.Ja onhan kaikilla oikeus ostaa mitä ostaa toki.Alkoi kiinnostaa asia, meen lukemaan nyt netistä mitä oikeasti on tapahtunut

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!