sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Diego dalla Palma Geisha Lift Foundation

Lontoosta lähti mukaani Diego dalla Palman Geisha Lift -meikkivoide, joka lupaa kohotetun ja tasaisen posliini-ihon.


Oma sävyni valikoitui olemaan siitä tummemmasta päästä, eli 225 Warm Beige (vertailun vuoksi ihoni on MAC NW25 ja käytän Urban Decayn HD -meikkkivoiteesta sävyä 4.5). Voide sisältää pioniuutetta ja parakrassin silmuista saatavaa uutetta (l'In-Tense), joka vaikuttaa ihoon uudelleenorganisoimalla kollageenisäikeitä (mitä tämä mainoslause nyt sitten käytännössä tarkoittaakaan...).

Kuvattuna ranteen sisäpuolelta.

Voide on todellakin voidemainen ja kutsuisin sitä puolipeittäväksi, joskin kerrostaminen onnistuu myös. Mattaavaa vaikutusta lupaillaan, mutta minun herkästi kiiltelevällä ihollakin ei tämäkään kovin kauaa mattana pysy. Liftaavasta vaikutuksesta en pysty kyllä sanomaan mitään. Käytin tätä meikkivoidetta eilisen meikkikuvassa, joka löytyy täältä.

Muuten se tuntuu ihan kelpo meikkivoiteelta, mutta voin sanoa, että aiemmin täällä esittelemääni Pretty by Flormarin maikkivoidetta se ei voita, vaikka ne samantapaisia ovatkin. Flormar tosin peittää paremmin, mutta tulos on aika lailla samanlainen.

Diego dalla Palman tuotteita voit ostaa esimerkiksi merkin omasta, suomalaisesta nettikaupasta täältä. Voin kyllä vinkata, että esimerkiksi eräs turkulainen kauneushoitola myy sitä noin kympin edullisemmin.

Onko merkki sinulle tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!