lauantai 12. lokakuuta 2024

Väri ei pure - asustepohdintoja

Suomalaiseen tapaan kuljen hillityn värisissä vaatteissa. Joita voi tietty piristää iloisen värisillä asusteilla. Nyt ostin ruskean talvitakin, ja siihen pitäisi saada jotakin väriä. 


Samalla sorruin pinkkiin (kyllä, suuresti inhoamani väri!!!!) käsilaukkuun, Versacen sellaiseen, kun se Zalandosta edullisesti lähti.

Tähän pitäisi saada joku huivi, sellainen, joka menee takin shaalikauluksen alle, sillä en haluaisi sitä peittää. 

Ärsyttävää, kun itsellä on mielessä tasan tarkkaan, millaisen huivin haluaisin, mutta kun sellaista ei löydy, edes Versacen omasta mallistosta.

Sitten ajattelin parittaa tuon takin Lancelin vihreän laukun kanssa. Siihenkin tarvittaisiin vihreä huivi.

Tuohon alkukuvaan ymppäämäni on liian omenanvihreä tälle laukulle. 


Näitä silkkihuiveja löytyisi Contigo-nimisestä (kehitysmaatavara)kaupasta täällä Aachenissa hiukan yli neljänkympin hintaan.

Tämäkään ei ole ihan oikeaa sävyä.

Amazonista löytyi vähän saman tapaisella barokkikuviolla varustettu Lorenzo Canan huivi. Mutta se on neliömäinen malliltaan. Haluaisin pitkän.

Kaapista löytyi keltainen Moschinon silkkihuivi, joka vaikutti hiukan liian hailakalta tässä kombossa.

Luonnonvalkoinen Gobi Cashmeren kasmirhuivi on lämmin, mutta tämäkin yhdistelmä on hiukan njääh.

Sinipohjainen Ralph Laurenin silkkihuivi näytti - yllättävää kyllä - ehkä näistä parhaimmalta takin ja laukun kanssa. Mahtaakohan mennä tuon Lancelin vihreän laukun kanssa?

EDIT: Muistin juuri, että onhan minulla täällä ykai Ungaron vihreä silkkihuivikin. 

Ehkä hiukan tunkkainen tässä yhdistelmässä, mutta tuon vihreän laukun kanssa tämä saattaisi mennäkin.

Paremman yhdistelmän metsästys siis jatkuu.

6 kommenttia:

  1. Apua, siis minä vaan rynttään eteisessä päälle vaatteet mitkä käteen sattuu :D minä en ole ikinä ollut sellainen pukeutuja enkä osaa mätsätä asusteita. Pukeudun pääosin mustaan ja harmaaseen koska ne on helppoja yhdistellä. Käytän yleensä urheiluvaatteita, kaikki mustia mutta yritän ettei nyt hirveästi Adidas ja ICIW logot riitele keskenään. Joskus hulluttelen ja pukeudun kukkakuosiin mutta loppujen vaatteiden on oltava mustaa. Laukkuja käytän mutta mielestäni hillittyjä eli monogram käy kaikkeen ja onhan MK joko valkea tai ruskea. esim tuo Versacen pinkki laukku on hieno mutta mulle liian värikäs. Tosin tukka voi olla pinkki, sitä ei lasketa?
    Olen aina kadehtinut ihmisiä jotka pukeutuu kauniisti ja sommittelevat vaatteet ennen ulos lähtöä. Mulla ei ole ikinä ollut sitä taitoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vähän sama juttu, musta on tyylikäs väri. Urheiluvaatteita en käytä muuten kuin salilla, mutta garderoobini on kyllä mustavoittoinen.

      Sitten taas joskus tulee näitä värihepuleita! Tuo Versacen laukku oli täkäläisessä Zalandossa vain 69 euroa, joten melkein pakko se oli ostaa arkilaukuksi. Ei ole aitoa nahkaa, mutta mitäs siitä,

      Poista
  2. Asian vierestä, mutta oletko katsellut Klaus Haapaniemen valikoimia? Sieltä löytyy vaikka minkälaista kuosia ja väriä, mielikuvituksellisia kuvioita. Upeita. Mulla on häneltä (astioiden lisäksi) vain huivi Purple Spider silk chiffon scarf, jota en ole pitänyt koskaan, mutta se on mulla vaatehuoneen ovessa levitettynä ja ihastelen sitä aina ohimennen. Nyt näyttää paljon olevan out of stockia, varmaan pian tulossa uutta:
    https://www.klaush.com/clothing/silks-and-scarves
    Siellä munkin huivini vielä näkyvissä, parisen vuotta sitten taisin sen ostaa vaikka tiesin että tuskin tilee koskaan pidettyä. T Eeva E

    VastaaPoista
  3. Valitsen huivit kasvojeni väriin sopivaksi. Sopiiko sinulle paremmin pinkki vai keltainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, kun edes löytäisin sen huivin... Pinkkejä vaatteita en ole koskaan pitänyt. Kirkkaat ja puhtaat värit sopivat kyllä, kuten tuo Laurenin huivi sävyineen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!