tiistai 8. lokakuuta 2024

Vielä tuoksudupeja - edullisesti

Viitaten aiemmin täällä käsiteltyyn BBC:n artikkeliin siitä, miten olematon osa parfyymien hinnoista valuu alkutuottajien käsiin, eli esimerkiksi kukkien poimijoitten hyppysiin. Toisin sanoen isojen kosmetiikkatalojen (tuoksujen) hinnoissa on paljon ilmaa, eli ne takovat mahdollisimman suurta voittoa.

En tiedä, onko sen parempi ostaa edullisia tuoksuja, mutta katsastetaanpas tässä muutama dupeja tuottava firma.

Ihan ensimmäisenä täytyy antaa vinkki tällaisesta nettikaupasta, jolla on nyt alennusmyynti, eli kaikki tuoksut ovat puoleen hintaan. En ole itse kokeillut ko. kauppaa, mutta netissä sitä näytetään kehuttavan kovin.

Ja nyt sitten mainoslinkki, ja huomauttaisin, että tämä ei ole kaupallinen yhteistyö:

DIVAIN PARFUMS

Suomenkieliset netisivut on kyllä kökösti tehty konekäännöksellä. Vaihda kieltä, ellet kestä (minä en kestä tuollaista automaattikäännöstekstiä).

Tämä on näköjään espanjalainen firma, ja valikoima on aika laaja, olin näkevinäni siellä joitain jo lopetettujakin tuoksuja. Käypä tutkimassa! Putiikki myy myös kosmetiikkaa.

KAZAAR on sveitsiläinen dupetuoksubrändi, ja sain postissa viiden tuoksun kokeilupaketin, jokaisessa näytteessä on suihkupullossa 2 ml. Listaan tähän tuoksut ja niiden esikuvat, joissa on linkki Fragrantican alkuperäisen tuoksun kuvaukseen.

MIDAS - Xerjoff Erba Pura (unisex-tuoksu)

ANTINOOS - Louis Vuitton Ombre Nomade (myös unisex-tuoksu)

CENTAUR - Louis Vuitton Imagination (miehille)

POSEIDON - Tom Ford Fucking Fabulous (unisex)  -> tästä muuten tykkäsin, vaikka en unisex-tuoksujen ylin ystävä olekaan. Johtuu varmaan sen sisältämästä orrisjuuresta, joka antaa tuoksulle puuterisuutta.

ACHILLES - Xerjoff Naxos (tämä on myös unisex, mutta makeampi sellainen, menee oikeastaan hyvin naisten tuoksusta)

RUMOES taas on saksalainen dupetuoksuvalmistaja, jolta postilaatikkooni tipahti myös viiden tuoksun testerisetti, joka oli pakattu samanlaisiin pulloihin kuin nuo Kazaarin näytteet. Yllättävästi nämä olivat samoja kuin nuo Kazaarin, joskin nimetty eri tavalla.

RUMOES N - Xerjoff Naxos

RUMOES ON - Louis Vuitton Ombre Nomade

RUMOES FF - Tom Ford Fucking Fabulous

RUMOES I - Louis Vuitton Imagination

RUMOES EP - Xerjoff Erba Pura

Näitä saa myös eri öljypitoisuuksilla. Mitä suurempi pitoisuus eteeristä öljyä, sen kestävämpi tuoksu iholla.

Molemmat firmat toimittavat myös Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!