tiistai 15. lokakuuta 2024

Foreo UFO

Edelleenkin inhoan kangasnaamioiden kylmään ja limaista tuntuas ihollani. Silti pystyn käyttämään esim. seerumeita. Mutta se märkä kuitukangas on jopa kesäkuumilla aika puistattava. Tuli mieleen, että pystyisikö noita jotenkin lämmittämään.

No ainakin Foreo UFOlla pystyy.

Hankin tämän vehkeen joskus Sveitsin-aikonani. Hyvin se on toiminut, joskun tuon kultaisen osan keskellä on logon ympärillä pientä kupruilua, joka ei tietty haittaa laitteen käyttöä.

Sehän toimii sillä tavalla, että pyöreä kuitukangasnaamio laitetaan ladatun laitteen alapuolelle renkaalla kiinni, ja sitten painetaan napista. laite alkaa ensin lämmetä.

Sitten sillä pyöritellään kasvoja ja kaulaa. Ylemmässä kuvassa laitteessa ei ole vielä sitä kangasnaamiota, mutta alemmissa on.




Ohjelman aikana laite lämmittää ihoa, sen jälkeen hieman hieroo ja lopuksi jäähdyttää niin, että ihohuokoset supistuvat. Ohjelman kesto on noin minuutin ja näiden vaiheiden aikana LED-valo käy läpi kaikki sateenkaaren sävyt (ja vilkkuu).

Ajan ohjelman läpi yleensä pariin otteeseen, koska naamiopussukan pohjalla on aina sen verran nestettä, että se riittää toiseen tai jopa kolmanteenkin kierrokseen.

Olen aiemmin huomannut, että Foreolla on myös arkkinaamioita käytettäväksi UFOn kanssa. Niitä en ole kokeillut, mutta voisinhan kokeilla tätä jonkin muun kangasnaamion kanssa. Käytänhän tätä laitetta joskus seeruminkin tehoimeytytkseen.

Tämän laitteen lataus muuten kestää ihan älyttömän monta käyttökertaa. En ole edes laskenut montako kertaa voi ajaa ohjelman läpi lataamatta.

Onko UFO sinulle tuttu laite?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!