torstai 27. heinäkuuta 2023

Kimaltava kesäiho

Kesätuoksun voi vaihteeksi hankkia hiukan toisessakin muodossa. Vaikka näin kimalteisena vartalogeelinä.

Minulla on tällä hetkellä käytössäni Chanelin Coco Mademoiselle -tuoksuinen, kullankimaltava vartalogeeli, joka on sopivan kesäinen ja kevyt. Niin tuoksultaan kuin koostumukseltaan.

Geeli on kosteuttavaa (glyseriini), juoksevaa, ja siinä on ah, niin ihania kultahippuja, mutta maltillisesti, eli mitään glitteriövereitä sillä ei saa. 


Geeli on pakattu painavaan lasipulloon, ja jos jostain voi hiukan moittia, on pullon suuri suuaukko. Tosin sopiihan tätä hölvätä iholle hiukan runsaammallakin kädellä, sillä pullo on 250 ml vetoisuudeltaan. Kimalteet sopivat niin ruskettuneemmalle iholle, kuin hiukan kalpeampaankin pohjaväriin.

Kuvakaappaus: fragrantica.com

Tuoksu on alunperin lanseerattu vuonna 2001 ja se avautuu sitruksilla (bergamotti, appelsiini ja greippi), syventyen ruusun, jasmiinin ja litsiluumun myötä. Pohjatuoksuna on patsulia, vaniljaa, myskiä ja vetiveriä.

Kevyt ja elegantti tuoksu, joka sopii hyvin kesään!

2 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen tuote<3 Tykkään ylipäänsä silloin tällöin kesällä laittaa etenkin jalkoihin jotain hehkuvia tuotteita. Ne näyttää ihanilta varsinkin jos on vähän päivettynyt. Joskin nykyään tulee paljon vaatteillakin suojauduttua, niin ei aina niin enää rusketu.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!