keskiviikko 12. heinäkuuta 2023

Melkein "keisarin uudet vaatteet" ja mielenmuutos

Pitää hiukan purkaa tätä pitkään mutusteltujen kosmetiikkatuotteiden sumaa. Joskus näitä arvioita pitää vaan miettiä pidempään 😋.

Nyt on vuorossa NARS Light Reflecting Setting Powder, eli kivipuuteri, joka on väritöntä ja läpikuultavaa iholla. Ja tuntui todella "kiveltä", se on niin tiukkaan puristettua. Sävy on "Translucent Crystal".

Koska kosmetiikan käyttö on osin "välineurheilua", aloitin tämän kanssa siveltimellä. Pakkauksessa siis ei ole minkäänlaista vippaa tai sen tapaista ja muutenkin ostamani oli minikoko. Onneksi oli varastossa Rossmannin For Your Beauty -sarjan vippapakkaus.

Siveltimen kanssa tästä ei saanut juurikaan mitään irti, joten vaihdoin nyt vasta tuon "huiskuni" vaahtomuovivippaan. Aluksi siveltimen kanssa käytettyäni oli todellakin sellainen "keisarin uudet vaattet" -olo, siis että tuliko kasvoille puuteria ollenkaan? Ei varmaan, ainakaan paljoa.


Noniin, nyt vasta alkaa lyyti kirjoittaa! Tiukkaan oli puuteri puristettu!

Toinen huoli oli sen mahdollisesta kiiltävyydestä iholla. Mutta ei, se sisältää kyllä valoa heijastavia hiukkasia, mutta ei todellakaan kiiltele mitenkään naamassa. Puuteri on silicapohjainen, eikä onneksi sisällä talkkia, joka helposti paakkuuntuu naamalle.

Tämän lisäksi siinä on mm. joitain hoitaviakin aineita, kuten irlantilaista punaleväuutetta (Chondrus crispus), skvalaania, glyseriiniä, E-vitamiinia ja toistakin leväuutetta (Ascophyllun nodosum, jonka google kääntää solmuleväksi).

Muuten hyvä puuteri, mutta liian tiukkaan puserrettu ja se vippa puuttuu, mikä on puute, mutta se ehkä löytyy täysikokoisesta tuotteesta.

*****

Jouduin myös muuttamaan mielipidettäni aiemmin miniarvioissani esittämästäni M.Asam Magic Finish -merkkisestä 360° Lengthening Mascarasta. Aiempi postaus löytyy täältä.


Ehkä massa ehti hiukan kuivua, koska kun nyt sitä kokeilin, niin sillähän tulikin aivan mahtavat räpsyttimet! Allaoleva kuva on otettu ilman ripsien taivutusta ja ripsiharjaa/-kampaa. Ripsiväriä on muuten vain yläripsissä... Hyvältä näyttää, eli perun aiemmat puheeni.


Eipä siinä sitten ollutkaan moittimista!

2 kommenttia:

  1. Oon muuten huomannut, et noi läpinäkyvät kivipuuterit on aina parhaita vipan kanssa, jopa sellaisen vähän kumimaisen. Esim it Cosmeticsin puuterissa tulee sellainen mukana. Siveltimellä niistä ei saa mitään irti. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It Cosmeticsin vipat ovatkin toimivia!

      En ole ikinä edes ajatellut, että siveltimillä ja vipoilla olisi tällainen ero. Olen aina yleensä käyttänyt brändin omaa metodia. Pitää miettiä asia uusiksi. Kiitos.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!