lauantai 20. toukokuuta 2023

Miniarvioita

Koska suurin osa näistä merkeistä on Suomessa suurelle yleisölle tuntemattomampia, niputan ne kaikki tähän samaan postaukseen. Jos matkustat Saksaan tai muualle Eurooppaan (tai asut jossain täälläpäin), jossa näitä brändejä myydään, pistäthän vinkit korvan taakse!


Paljon on hyvää ja vähemmän hyvää tässä kavalkadissa... Katsotaanpa tarkemmin.


Douglasin oman brändin käsien iholle tarkoitettu seerumi oli heräteostos kassalta. Tämä pikkupullo näytti ensin todella mitättömältä, eikä edes maksanut paljoa. Se sisältää paljon hyviä öljyjä, kuten manteli-, avokado ja aprikoosinsiemenöjyä, glyseriiniä ja aaloeta. Vain pieni pisara riittää. Olin varsin epäileväinen tämän suhteen, koska pullo on todella pieni, vain 15 ml, mutta oikeasti tuote on todella riittoisaa ja toimii hyvin.


Alverde lienee Drogeriemarktin (Dm) oma luomumerkki. Tämä luomuruusukasvoöljy varmaan jakaisi mielipiteitä jo sen takia, että siinä on todella voimakas ruusun tuoksu. Minua se ei haittaa, mutta tuoksuherkille se varmaan on ihan painajainen.

Tässä tuotteessa on mm. jojoba-, manteli-, aprikoosinsiemen- ja ruusunmarjansiemenöljyä, E-vitamiinia ja  omenansiemenuutetta. Viimeksimainittu lienee antioksidanttista.

Tuoksu on kyllä mahtava! Enkä pistä siitä pahakseni ollenkaan.


Seuraavaksi päästään päivän floppiin. M.Asam -merkkinen, semi-selektiivisen kosmetiikan brändin ripsari oli pieni pettymys. Olen aiemmin kirjoitellut brändistä täällä. Tulen vielä kirjoittelemaankin sillä merkiltä löytyy todella loistaviakin tuotteita. Tämä nyt vaan ei toiminut, vaan oli varsin keskinkertainen ripsari.

Tällä nimellä muuten ei tuotemerkki todellakaan möisi Suomessa, vai mitä luulette?


Tässä sitten pari pikaostosta Aachenin Hauptbahnhofin Rossmannilta kun lähdin Baseliin. Molemmat ihan loistavia käsivoiteita! Neutrogena on entuudestaan tuttu merkki, mutta tuo Jean&Len oli ihan uppo-outo. Ostan uudelleen. Arvostan käsivoiteissa nopeaa imeytyvyyttä ja kosteutuskykyjä, ja näissä molemmissa on ne ominaisuudet.



Tässä taas sitten tuote, jota en oikein ymmärrä. M.Asam Glow Serum. Se sisältää näemmä mm. kiiltohiukkasia, hyaluronihappoa, retinolia, E-vitamiinia, glyseriiniä, pantenolia ja peptidejä. En vaan tykkää tuosta kiillosta. Pitää hiukan mutustella asiaa. Voi olla, että mielipide muuttuu mutta siis tällä hetkellä en tykkää. Liian kiiltelevä!


Sitten hiukan aurinkosuojasta. Tätä Nivean ohuenohutta aurinkovoidetta on kehuttu julkisessa mediassa, ja  ainakin Müllerin kemppariketjun lähimyymälästä se oli liki loppuunmyyty. Nappasin viimeisen pullon muutama viikko sitten.

Siinä on korkea suojakerroin ja kosteuttavia ominaisuuksia, mutta iholla se tuntuu aika rasvaiselta. En nyt suuremmin moiti ja varmaan kuivalla iholla se onkin ihan OK.

En osaa vieläkään päättää, onko oma ihoni kuiva/ikääntyvä/herkkä vai mitähemmettiä. Rasvoittuva sekaiho se ei kuitenkaan enää ole, kiitos syöpähoitojen ja iän. En laittaisi tätä voidetta meikin alle, mutta käytän kaulalle ja käsille kuitenkin. Jaa niin ja koiville, en halua polvieni rypistyvän, koska se näyttää ihan kamalalta.



Vähän sielä tästä M.Asamista... Tuo huulipuna (sävy on Vintage Cherry) on ihan loistava. Siinä on mm. avokado-, argan- ja risiiniöljyä plus sheavoita ja peptidejä, joten se on aika hoitava. Merkin meikkisiveltimet ovat myös loistavaa laatua.

Samalta merkiltä tulee myös aivan loistava silmänympärysvoide, jota olen jo käyttänyt monta tuubia ja niitä pitää hamstrata kotosuomeenkin. Pidän siitä, että se kosteuttaa hyvin, ja että siinä on ihan sopivasti rasvaakin. Huomaa tuubin levitin.


Vielä pitää muistuttaa merkistä nimeltä Balea. Tätä myy ainakin Dm (Drogeriemarkt) täällä Saksassa. Saattaa jopa olla firman oma merkki.


Muutaman euron tuotteet ovat todella toimivia, ja viimeaikoina olen tykästynyt merkin silmä- ja huuliseerumiin, jossa on korkea hyaluronihappopitoisuus. Siinä on myös mm. ruiskaunokkiuutetta, pantenolia ja glyseriiniä. Tykkään.




Sokerina pohjalla on Note-merkkinen Perfecting Pen. Aivan loistava ja ohuenohut peitevoide, joka on pigmenttistä, mutta sulautuu ihan loistavasti ihoon! Notinossa tämä maksoi van muutaman euron. Suosittelen lämpimästi!

Sävyni on 04 Warm beige.

Tulipas tästä tosiaan kilometrin pituinen postaus. Kiitos jos jaksoit lukea ja mukavaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Kaikki kyllä ihan outoja paitsi Neutrogena :) mutta ostelisin itse varmasti aika hövelisti kaikkea uutta ja jännää kokeiluun!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!