tiistai 9. toukokuuta 2023

Shiseido Synchro Skin Glow -meikkivoide

Hyvin usein puolipeittävä meikkivoide on parempi valinta ikääntyvälle iholle kuin täysin peittävä, joka monasti menee juonteisiin ja kakkuuntuu kuivemmansorttiselle naamalle. Ajattelin tällä kertaa kokeilla Shiseidon versiota asiasta.


Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Foundation Spf20 tulee hiukan venkulanmallisessa pullossa, ja näyttää kuin pullo olisi jotenkin kierossa, vaikka se ei sitä ole. Otin useitakin kuvia... Korkki on vaan hiukan erikoisen mallinen, siinä syy. Tuote on pakattu lasiseen pumppupulloon.


Tämä meikkivoide kosteuttaa ihoa suhteellisen hyvin ja sisältääkin runsaasti mm. glyseriiniä. Siinä on myös valoaheijastavia hiukkasia.

Vaikka tästä meikkivoiteesta sanotaankin, ettei se ole täysin peittävä, niin sitä voi hyvinkin kerrostaa. Minulle riittää puolipeittävänä yksi kerros. Huomattavaa muuten on, että tämä voide ei pakene vielä päivänkään kuluessa juonteisiin, oikein ihmettelin ekoja kertoja käyttäessäni illan puoleen.

EDIT: Ihmeellisen kirjavan näköinen iho ja peukalo noissa kuvissa, ja se ei pidä paikkaansa! Tuijotin vain sitä, että itse meikkivoide näyttää oikealta tuossa näytteessä, mistä sitten ihon kirjavuus lienee kuvaan tullutkaan, en tiedä.

Voiteen pitäisi mukautua ihon sävyyn, ja vaikka tietty voi olla, että Rosy 2 olikin ihan nappiin osunut sävy omalle iholleni, se kyllä näyttää iholla luonnolliselta, eikä peiteainettakaan tarvita esimerkiksi silmien alle paljoa muuta kuin valoa tuomaan.


Voide kuivuu iholle kauniin mataksi pinnaksi, eikä tosiaankaan korosta esimerkiksi juonteita tai ihohuokosia. Ihan kelpo meikkivoide siis.

Emmin hiukan tämän ja sen lifting-version kanssa, mutta kyllä tämä iholla kauniimmalta näyttää.

5 kommenttia:

  1. Olisi ihana sijoittaa tähän, kuulostaa hirmu hyvältä :) ehkä joku päivä kun käytän vähän entisiä pois ;) tykkään matasta mutta en kuivasta ja kakkumaisesta, hehku on kaunista mutta ei taas saa hehkua liikaa kun ihoni rasvoittuu päivän mittaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä ihan pätevä meikkivoide, erityisesti arvostan sitä, ettei se mene juonteisiin.

      Poista
  2. Täähän kuulostaa erinomaiselta! Oon joskus jonkun Shiseidon meikkivoiteen käyttänyt, mutta se oli mun makuuni liian kevyt. Tämä voisi toimia paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan mikään pöllömpi voide, vaikka hiukan aikaa sitä piti mutustella, ennen kuin pääsin muodostamaan mielipiteeni.

      Poista
  3. Kuulostaa hyvältä ja mielenkiintoiselta meikkivoiteelta. Tätä olisi kiva joskus kokeilla:) Shiseidon meikkivoiteita en ole vielä koskaan testaillut.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!