lauantai 6. toukokuuta 2023

Tuoksulauantai: Carolina Herrera Good Girl

Kaikki varmaan tunnistavat tämän ikonisen, mustan, korkkarinmuotoisen parfyymipullon? Minua ei ikinä kiinnostanut tämä tuoksu juuri tuon pullon takia. Mielestäni se näyttää hiukan halvalta.

Kuvakaappaus: parfumdreams.de

Satuinkin sitten kuluttamaan aikaa Arlandan lentokentän ns. "tax-free" -myymälässä tuoksuttelemassa Jo Malonen tuoksuja, vaikka ei ollut pienintäkään aikomusta ostaa mitään. Jotakin kosmetiikkaa sitten kuitenkin sorruin ostamaan, ja näin kassalla pieniä matkakokoja tästä parfyymista. Sorruin sitten sellaisenkin ostamaan edes kokeilematta sitä.


Carolina Herreran Good Girl on naisellinen tuoksu, joka lanseerattiin vuonna 2016. Tuoksu avautuu erikoisena yhdistelmänä mantelia, kahvia ja sitruksia. Keskituoksussa on valkoisia kukkia, kuten tuberosaa, sambac-jasmiinia (eli arabianjasmiinia), appelsiininkukkaa ja bulgarialaista ruusua.

Kuvakaappaus: fragrantica.com

Pohjatuoksussa on herkullisesti mm. vaniljaista tonkapapua, kaakaota, vaniljaa, praliinia, myskiä, kanelia, patsulia, santelipuuta ja seetriä.

Kuvakaappaus: fragrantica.com

En kyllä ole ihan varma, pidänkö tästä tuoksusta ihan varauksetta. Siinä tuntuu olevan ihan liikaa kaikkea. Joiltain osin se toimii, mutta mielestäni siinä on jokin hyttysmyrkkymäinen vivahde, hienoisesti.

Jokin tökkii, enkä oikein osaa sitä selittääkään. Onneksi en mennyt ostamaan täysikokoista ihan kylmiltään, mutta kaiketi tämä pieni 10 ml:n roll-on -pullo tulee käytettyä äkkiä pois. Mitään kovin äkäistä ja pysyvää tuoksupilveä tällä ei saa aikaiseksi, sillä tuntuu, että tuoksu häipyy aika nopeasti pois.

Ihan vielä vaan huomautus tällaisista roll-on -pulloista... Minulla on muutama tällainen läpinäkyvästä lasista tehty parfyymipullo, ja ikävästi se kuula kerää (kuivalta) iholta kaikenlaista hippua sinne nesteen sekaan. Neste samenee ajan ja noiden hippujen myötä, mikä on vähän inhottavaa.

Onko sinulla Good Girl, ja mitä siitä pidät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!