keskiviikko 10. toukokuuta 2023

Vaivaton illallisvinkki, joka brunssillekin sopii

Tämä vinkki on ollut täällä ennenkin, mutta vähän eri muodossa. On se vaan niin nopea, maukas ja vaivaton, että pitää edelleen kehua. 

Nyt kun parsaa on myytävänä joka puolella, niin sehän sopii tähän oikein hyvin. Laitoin siis tällä kertaa pellille vihreää parsaa, miniluumutomaatteja ja hiukan proteiininpuolta.


Tein pieniä metvurstilihapullia lisäksi ja lisäsin pellille yhden kananmunan. Täällä myydään pienissä pakkauksissa aamiaismetvurstia, joka siis on raakaa eikä ole ollenkaan makkaran muodossa vaan pakattu kuin pikkuruiset jauhelihapaketit. Tuli vähän erikokoisia ja epämuotoisia pullia, mutta ei se haitannut tahtia.


Sitten ripsuttelin hiukan oliiviöljyä peratuille parsoille* ja puolitetuille tomaateille. Lisäksi hiukan suolaa ja vastarouhittua tellicherrypippuria ja 175C:n uuniin kunnes oli kypsää.

Ihan älyttömän hyvä satsi!

*Niille, jotka eivät mahdollisesti ole vihreitä parsoja koskaan peranneet, ihan vaan vinkki, että varret napsautetaan tyvestä poikki, siitä mistä ne luonnostaan poikki napsahtavat, ja näin saadaan mahdollinen puumainen tyvi pois. Jos jäljelle jääneeseen osaan jää sitkeää kuorta, sitä voi hiukan kuoria pois, mutta ei kärkeen saakka, vaan tarpeen mukaan hiukan siitä tyvestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!