keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Bell HYPOAllergenic

Tämä yllämainittu merkki oli kyllä minulle ihan outo, joskin hämärästi muistan joskus näitä tuotteita jossakin reissuillani nähneeni.

Bell Cosmetics. Kaikki alkoi 35 vuotta sitten huulipunista, jotka ovat nykyäänkin merkin suosituimpia tuotteita. Nykyään Varsovan lähellä oleva yritys työllistää 700 asiantuntijaa, ja tuottaa kosmetiikkaa 60 maan markkinoille.

Kaikki Bellin tuotteet valmistetaan 100% Euroopassa Puolassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa (niin, tehän tiedätte, että minulla on tietynlainen soft spot sydämessäni puolalaista kosmetiikkaa kohtaan...).

Kuten nimikin sanoo, tuotteet ovat hypoallergeenisia.

Bongasin muutaman tuotteen Müllerin kempparimyymälästä. Katsastetaanpa ne nyt pikaisesti.


Hankin ripsivärin, huulipunan ja huultenrajauskynän. 


Ripsiväri on Long & Volume Mascara, ja väriksi valikoitui 20 Brown. Suuret olivat epäilykseni, mutta ripsiväri toimi ihan hyvin! Se pidensi ripsiä, mutta ei tuuhennuttanut niitä kokkareisiksi saakka, joten sanoisin, että olen tyytyväinen. Hyvä arkiripsari.



Bell Melting Moisture Lipstick näytti ensin pahasti todella mattaiselta, mutta se oli omaa ennakkoluuloani.  Mikään kiiltopunakaan se ei kuitenkaan ole, vaan luo enemmänkin huulille sellaisen satiinisen pinnan. Pysyykin ihan hyvin. Sävyksi valikoitui suhteellisen nude 003 Rosewood. Puna on pakattu pitkulaiseen hylsyyn, joka sujahtaa mukavasti käsilaukkuun.




Merkin Long Wear Lip Pencil on pakattu ns. "automaattihylsyyn", eli sitä ei tarvitse sen kummemmin teroitella. Tämän kynän jälki ei suttaannu huulilla helposti, mutta se on silti pehmeä käyttää. 06 Mauve on sävyni, sellainen kivan neutraali.

Kiinnostuitko?

Jos, niin voisin tässä kesän aluksi arpoa pienen paketin näitä Bellin tuotteita!

Osallistuaksesi huomioi seuraavat säännöt:

- kerro, millaisista tuotteista olet kiinnostunut (ihonhoito, meikit, primerit, meikkien sävyt jne.)
- anna nimimerkkisi (tai joku tunniste), jolla voin huudella sinua kommenttikentässä, jos voitat (älä anna s-postiosoitettasi!)
- kerro, mitä kautta luet blogiani (ellei se tule muuten ilmi), sillä arvonta on vakkarilukijoille (lukijaksi saa toki liittyä!)
- arvontaan voi ilmoittautua aina keskiyöhön Suomen aikaa 28.5. (eli arvonta loppuu 28.5. klo 23.59)
- voittaja ilmoitetaan kommenttikentässä seuraavana päivänä, joten olethan kuulolla ihan omatoimisesti!
- postitan palkinnon vain EU:n alueelle
- random.org arpoo voittajan kommenttijärjestyksen mukaan

Valitsen palkinnon tuotteet kunnioittaen voittajan toiveita (ja Müllerin kemppariketjun lähimyymälän valikoiman mukaan).

Onnea arvontaan!

(ja mukavaa viikonloppua, meillä on täällä huomenna Kristuksen taivaaseenastumispäivä (EDIT: siis helatorstai), joka on pyhäpäivä ja sen jälkeen perjantai onkin ns. bridging day, eli vapaa - pitkä viikonloppu taas tiedossa.)

EDIT: Jestas, olenhan minä tästä merkistä kirjoittanut aiemminkin! Näin huono muisti sitä on joskus. Aiempi postaus löytyy täältä. Tämmöinen horisko sitä joskus voi olla tämän päänuppinsa kanssa! Voi hyvänen aika...

11 kommenttia:

  1. Kiva arvonta! Jos voittaisin, saisit valikoida itse mulle yllätyksenä tuotteet ;) matasta tykkään enempi kuin kiiltävästä ja klassiset, viileät sävyt varmoja valintoja.
    En ole ikinä kuullutkaan merkistä, huulituotteet on aika varmoja yleensä kokeillakin oudolta merkiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä :D. Tällä hetkellä näytät olevan voiton puolella, sillä postaus ei ole näyttänyt saaneen suurta innostusta. Näen myös, että olet vakkarilukija ;)

      Poista
  2. Minä olisin kiinnostunut ihonhoidosta (kuiva iho), ja meikeistä lähinnä luomiväreistä ja poskipunista/bronzereista. Sävyissä käy ennakkoluulottomasti mikä vain :)
    Luen bloggerin kautta.
    Heli H.

    VastaaPoista
  3. Kiinnostaa ihonhoito, lähinnä puhdistusvaahdot/geelit, kuorintavoiteet jne. ja aurinkopuuterit. Luen bloggerin kautta.

    VastaaPoista
  4. Meikit kiiinnostavat, blogit.fi kautta luen blogiasi.
    -Aikku-

    VastaaPoista
  5. Törmäsin tähän merkkiin Notinossa, mutta ainakaan ihkaensimmäiseen Notinon tilaukseeni en vielä tullut tältä merkiltä tilanneeksi. Meikit kiinnostavat tältä merkiltä eniten. (esim. primerit, nude-huulituotteet, ripsarit).

    VastaaPoista
  6. Ihonhoito kiinnostaa eniten. :) Bloggerlukijana mukaan arvontaan. :)

    T. hippohiiri

    VastaaPoista
  7. Kokeillaan arpaonnea, kun mielenkiintoista on aina tutustua uusiin outoihin merkkeihin :).
    Eniten kiinnostaa ihonhoito (sekaiho: esim. puhdistustuotteet, kuorinnat, seerumit, hoitovedet) ja sitten meikkipuolelta esim. ripsiväri, primer.
    Bloggerin kautta lukijana.

    VastaaPoista
  8. Bloggerin kautta seuraillen ja kasvoseerumit kiinnostaa ja huulipunat persikan sävyssä. Ja yleensä ihonhoito herkälle iholle

    VastaaPoista
  9. Blogit.fi kautta seuraan. Ihonhoitotuotteet kiinnostaisivat eniten, helppokäyttöiset sellaiset 😄 kun en oikein jaksa naamioiden tms kanssa pelata. Olen vähän hukassa naamani kanssa, en meinaa tottua siihen että entinen finninaama on kuuttakymppiä lähestyessä muuttunut vaativaksi. Imee hetkessä itseensä kaikki voiteet ja valittaa silti kuivuuttaan. On myöskin laikukas ja punoittava. Osallistun siis arvontaan. Hyvää kesänalkua toivotellen, EE

    VastaaPoista
  10. Yhdeksän vastausta, joista Random.org arpoi ensimmäisen. Kiitos kaikille osallistumisesta!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!