perjantai 12. toukokuuta 2023

Pieni tilaus Notinolle

Notinohan on saksalainen (?) firma, jolla on myös suomalaiset nettisivut eli tilaaminen Suomeenkin käy helposti ja tuotteet toimitetaan nopeasti. Ihan kuten täällä Saksassakin.

Olen niin tykästynyt tuohon tammikuun lopulla ensimmäistä kertaa (suurin epäilyksin) korkkaamaani Ziaja Saffron Hyaluronic Lifting -geeliin, että tilasin sitä jo ties monennenko kerran uudelleen. Postaus tuotteesta on luettavissa täällä. Geeli ei rullaile meikin alla, kosteuttaa hyvin (tosin vaatii voiteen ylleen yöksi), eikä ole mitenkään muutenkaan ongelmallinen meikin alla päiväkäytössä, mikä on todella iso asia! Pienen alkukankeuden jälkeen olen todella tykästynyt tähän. Kuten tietystikin kuvasta voi päätelläkin.

Geeli sisältää hyaluronihapon lisäksi peptidejä.


Tilasin heti usemman tuubillisen, sillä yksi ei paljoa maksa ja näitä kyllä kuluu. Tämä on tällä hetkellä vakiinnuttanut paikkansa ihonhoitotuotteitteni joukossa, ja voin vain suositella lämpimästi!

Punamusta kapea pakkaus Ziaja-pakettien päällä on Note Conceal & Protect Liquid Concealer, eli nestemäinen peiteväri. Toinen kapea pakkaus keskellä on saman merkin Note Perfecting Pen, myöskin peitevoiteentapainen. Näistä lisää juttua myöhemmin. Eivät olleet kalliita nekään, tulivat hiukankuin "täytteeksi" pakettiin.

Oranssivalkoinen pakkaus alempana in Lirene C+E Vitamin Energy -seerumi. Puolalaista kosmetiikkaa, joka on aika edullista ja arvostan sitä, että siellä on ollut jo rautaesiripun aikoina paljon omaa ja tasokastakin kosmetiikkatutkimusta, joten periaatteessa olen aina puolalaisen kosmetiikan puolustaja. Postausta myöhemmin tästäkin!

Keltainen pullo kaakossa on Vichy Capital Soleil Spf50 auringonsuojasuihke. Toinen syy koko tilauksen tekoon. Erillistä postausta tulossa...

Kuvan kirjavin pakkaus on Neogen Dermatology Day-Light Protection Airy Sunscreen Spf50. K-kosmetiikkaa. Postauata pukkaa myöhemmin. Neogenilla on hyviä tuotteita, vaikka en enää mitenkään ihmeemmin K-beautysta jaksa innostua.

Oikealla oleva iso pullo on sitten tarkoitettu korjaamaan runsaasta aurinkosuojien käytöstä aiheutunutta ruskettumattomuutta, ja esimerkiksi talven jäljiltä kalmankalpeita koipia. St. Moriz Tanning Mousse on sävyä Medium, ja se sisältää mm. aaloeta ja E-vitamiinia. Postausta pukkaa, kunhan pääsen kokeilemaan.

Oliko joukossa jotakin sinua kiinnostavaa?

4 kommenttia:

  1. Kiva tilaus, Notino on tuttu kauppa mulle. Ne mitä olen tilannut, on olleet paljon halvempia kuin suomessa ja tilaus on tullut ihan nopsasti perille. Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Notinoa voi suositella! Nopea toimitus ja edulliset hinnat!

      Poista
  2. Mä tilailen Notinosta esimerkiksi just Ziajaa, joka on siellä paljon edullisempaa kuin Suomessa kivijaloissa ja myös valikoima on laajempi :) Kivat ostokset, Vichy alkoi kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää seerumi on kyllä ihan huippu! Onneksi sitä nyt saa edelleen, vaikka olin jo jossain välissä hiukan huolestunut, kun se oli alennuksessa ja luulin ihan, että oli joku poistomyynti kyseessä :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!