lauantai 8. heinäkuuta 2023

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Hankin nämä meikkivoiteet jo alkuvuodesta, mutta kauan on kestänyt näitäkin mutustella ennen kuin sain postauksen aikaiseksi. Kyseessä on siis halpismerkki Catricen joltisenkinlaista hypetystäkin aikaansaanut HD Liquid Coverage -meikkivoide.


Tapani mukaan emmin kahden sävyn välillä, ja ostin lopuksi molemmat. Sävyt ovat 020 Rose Beige ja 030 Sand Beige.


Voide on aika juoksevaa ja pakattu huurrelasipulloihin, joista annostelu tapahtuu pipetin avulla. Hyvin hygieenistä. Lasipullot tuovat mielikuvaa kalliimmasta tuotteesta, kuin mitä tämä on. Täällä Saksassa pullon hinta on 7,95 euroa (Dm), ja siitä on saatavissa 16 eri sävyä. 

Nämä ostamani eivät ole ihan siitä vaaleimmasta päästä, vaan keskiväliltä. Sävyjä voit katsella edellä olevasta linkistä.


Tuotteessa on mm. niasiinia ja glyseriiniä, mutta valitettavasti sen sisältämä talkki tekee siitä sopivamman rasvoittuvalle iholle. Minun ikääntyvässä ihossani se menee hiukan juonteisiin ja näyttää valitettavasti hiukan "kalkkiselta" kasvoilla.


Molemmissa ylemmissä kuvissa vasemmalla Sand Beige (030) ja oikealla Rose Beige (020).

Voide kyllä kuivuu iholla mataksi, mutta myös hapettuu hiukan kuivuessaan, eli sävy muuttuu. Peittävyys on todella hyvä, kuten kuvastakin näkyy. Tulos on hyvin matta, ja ainakin mainoslauseissa sen väitetään olevan veden- ja hikoilun kestävä.

Täytyy sanoa, että hiukan olen pettynyt 😕, mutta eiköhän koto-Suomessa löydy joku, jolle nämä kelpaavat. Tulos oli liian jauhomainen minun kasvoilleni, eli sanoisin, että tämä sopii lähinnä nuorelle ja hyvin pohjustetulle iholle, jossa ei ole juonteita ja muitakaan virheitä, kuten isoja huokosia.

4 kommenttia:

  1. Mä käytin tätä joskus vuosia sitten muistaakseni useammankin pullollisen ja nyt sitten viime vuonna ostin pitkästä aikaa taas kokeiluun. Ihan hyvä tää oli edelleen, mutta joko iho ja mieltymykset oli muuttuneet tai aika kullannut muistot, sillä ei tää enää niin hyvä ollut kuin silloin joskus :D Suosikkini Catricelta kuitenkin tällä hetkellä ja toi pipetti on kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole muita meikkivoiteita Catricelta kokeillut. Kyllä tämäkin tosiaan varmaan menee nuoremmalla iholla, mutta ei näköjään ole kovin hyvä tässä iässä :( Postailen kohta paljon paremmasta ja kalliimmasta vaihtoehdosta :)

      Poista
  2. Tämä on kyllä hyvä ja edullinen meikkivoide rasvoittuvalle iholle. Kunnolla minunkin pitää kosteuttaa alta niin toimii sitten. Ainut mistä en pidä niin on pipettipullo ja valuva koostumus, aina meinaa tipahtaa johonkin mihin ei saisi....meikkisienellä levitän niin voi sekin olla että saan siitä pinnasta kosteamman, siveltimellä varmasti tosi peittävämpää vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkisientä en ole tämän kanssa kokeillutkaan, mutta toisaalta, helpompiakin meikkivoiteita on varastossa, joten kyllä nämä taitavat lähteä eteenpäin jollekin, joka niistä oikeasti hyötyy :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!