tiistai 25. heinäkuuta 2023

Hoitava silmänaluspeitevoide

Kun nyt päästiin toissapostauksessa silmänaluspeittareitten makuun, niin tässä lisää. Muistattehan, kun kerroin suorastaan loistavasta CC-voiteesta? Postaus on täällä.



Tuon Erborianin CC-voiteen hurmassa seikkailin kesäkuun alussa paikallisessa Sephorassa, ja huomasin, että siellä on saman merkin silmänaluspeitevoiteita, vieläpä useampaa kuin yhtä sorttia.


Erborian BB Eye Touche Parfaite sisältää hoitavia aineita, ja se myös peittää, ja lupaa "baby skin" -vaikutelman, eli siis on "3 in 1" -tuote.


Voide sisältää mm. runsaasti glyseriiniä, hiivauutetta (Saccharomyces cerevisiae, eli SCE, jonka ihoa parantavista ja kosteuttavista ominaisuuksista jopa löytyy jotakin luotettavampaa tietoa) ja vihannesportulakkauutetta (Portulaca oleacera). Portulakan sanotaan parantavan haavoja, rauhoittavan ja kosteuttavan ihoa.


Tässä on myös talkkia, mutta sitä en kyllä mitenkään uskoisi, ellen olisi INCI-listasta sitä lukenut. Muut pigmentit näyttävät olevan nanomuodossa, mikä todennäköisesti silikonien kanssa selittää voiteen mainiota levittyvyyttä ja sitä, ettei se paakkuunnu ihon epätasaisuuksiin.

Sävyltään tämä on lähtökohtaisesti ihon väristä, eikä siis samalla tavalla aluksi vaaleahkoa kuten tuo aiemmin raportoimani CC-voide.

Kämmenselällä yläkuvassa se näyttää puolipeittävältä, mutta esimerkiksi tänään käytin yksinomaan tätä ihon pohjameikiksi, ja hyvin se peitti nenänpieltenkin ikuisen punoituksen. Minulla on muuten kesäflunssa par'aikaa ja varsinkin nenänpielet muistuttavat punaisia liikennevaloja.

Laadultaan tämä on samaa luokkaa kuin tuo kehumani CC-voidekin, eli tekee ihoon erittäin kauniin pinnan ja heijastaa valoa juuri sopivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!