torstai 10. elokuuta 2023

Pieni shoppauskierros Normalissa

Pitihän sekin käydä katsomassa, kun sitä on niin paljon suitsutettu. Normal. Varsinainen sekatavarakauppa.



Paljon teinejä ostoksilla ja niin paljon tavaraa. En tuntenut ensin löytäväni yhtään mitään, mutta sitten silmä tottui tuotteitten asettelulogiikkaan.


Siivooja on siivonnut (tai minä itse laittanut) vähäiset kynsilakkani johonkin niin hyvään paikkaan täällä Suomessa, että piti ostaa pari lakkaa ettei vanhoissa ja rapistuneissa kynsilakoissa tarvinnut näitä paria viikkoa täällä Suomessa kulkea.

Ostin kaksi Golden Rose -merkistä nudea kynsilakkaa, hinta 1,50 euroa per pullo. Mukaan lähti myös Pure & Care -merkkinen EGF-seerumi. Siitä lisää myöhemmin.

Samalla brändillä huomasin olevan dermarollerille puhdistussuihkeen, ja ostin senkin. Voihan sillä vaikka siveltimiäkin putsailla.

Golden Rose, sävy 107.



Golden Rose, sävy 133.

******
Sen verran tsekkailin hintoja, että näitä Bear Fruits -merkkisiä hiusnaamioita myytiin muistaakseni yli kuudella eurolla Aachenin Dm:ssa. Täällä olivat vain 5,90 euroa, sisältäen useampikäyttöisen myssyn.

Joko olet tutustunut Normalin valikoimiin ja löytänyt sieltä jotakin mukavaa?

7 kommenttia:

  1. Tullu käytyä kahesti ja molemmilla kerroilla ostin chailattea. Sitä ei ainakaan vielä saa muualta ostettua kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkin huomasin nuo chailattet, mutta en tutkinut niitä sen tarkemmin. Ovat ilmeisesti jauhemuotoisena? Tykkään kyllä chaista kovasti.

      Poista
    2. Jauhetta joo, lisätään vaan kuuma vesi. Hyvää on. Kahviloissaki yleensä tilaan chailattea.

      Poista
  2. Kauniit sävyt noissa lakoissa :) Mun vakiostoni Normalista on Garnierin kangasnaamiot, kun ne on siellä reilusti edullisempia kuin muualla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen jotenkin juuttunut noihin nudenvärisiin lakkoihin nyt. Kun on aina niin pitkät kynnet (en jaksaisi joka toinen päivä leikellä ja viilata niitä), niin kirkkaat värit näyttävät usein arkikäytössä minun silmiini aika omituisilta, tekevät vähemmän siistin/huolitellun vaikutelman.

      Poista
  3. Mä ostan kans vaan Garnierin naamioita ja Carmexin huulirasvoja :D pitäis käydäkin taas hakemassa. Onhan siellä vaikka sun mitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Carmex on kyllä hyvä, mutta en ole nähnyt sitä Saksan kaupoissa. Oliko niissä huulituotteissa, joita laitoin sulle, mitään kelvollista? Omasta mielestäni ne huulinaamiot kyllä toimivat.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!