sunnuntai 20. elokuuta 2023

Muutama viimeaikainen suosikkituote

Suosikkeja olisi listattavaksi enemmänkin, mutta otetaanpa nyt esille muutama, joista on ollut eniten iloa ja ihmetystä viime aikoina.

Aloitetaanpa vasemmalta, jossa on heti ensimmäiseksi kaksi Essencen Lash Princess - ripsiväriä. Punamusta (tai onko tuo tehosteväri nyt pinkki vai lila...) on Curl & Volume -versio, ja toinen on False Lash Effect. Molemmilla saa ripsiin näyttävyyttä, ja jos vielä vaivautuu ripset pohjustamaan tuolla ylimpänä keikkuvalla MAC:in False Lash Maximizerilla, niin johan saa kunnon räpsyttimet! Postaus noista on luettavissa täällä. Essencen ripsarit maksavat vain muutaman euron, mikä on pelkkää plussaa.

Ripsivärien oikealla puolella on Alverde Naturkosmetik - merkkinen vartalovoide, jossa on Bio-kaakaovoita ja bio-hibiskusta. Alverde on Dm:n oma, vegaaninen merkki, ja tuotteet ovat todella edullisia, tämäkin taisi olla parin euron vartalovoide. Harvoin löytyy näin hyvää voidetta, joka kosteuttaa kunnolla, ja joka imeytyy ihoon heti jättämättä rasvaista kalvoa. Aivan loistava löytö!

Vartalovoiteen alla on M.Asam Magic Care -merkkinen silmänypärysvoide. Näitä olen käyttänyt useampia tuubillisia. Voide on suhteellisen kevyt, mutta kosteuttaa hyvin. Miniarvio on luettavissa täällä

Silmänympärysvoidetuubin vieressä on Parsa Beauty -merkkiset kynsileikkurit. Bongasin nämä viime viikolla REWE:stä (lähimarketti). Hyvin kätevät, sillä näissä on vino pää. Noinkin pieni asia voi vaikuttaa käyttömukavuuteen!


Leikkurien yläpuolella on Babor Hydra Liquid -meikkivoidepullo. Aivan loistava meikkivoide, jonka peittävyyttä voi lisätä kerrostamalla. Tämä vie naamasta kyllä ihmeellisesti vuosia pois siloittamalla juonteita ja häivyttämällä huokosia suorastaan ällistyttävästi! Aiempi postaus on luettavissa täällä. Alunperin täällä kyläillyt ystäväni osti tämän Baborin tehtaanmyymälästä, ja se näytti hänen kasvoillaan niin tolkuttoman hyvältä, että Saksaan palattuani hankin tämän heti. Varsin riittoisaa se on, ja kosteuttaa hyvin, onhan se tehty Baborin ampullipohjaan.

Meikkivoiteen yläpuolella on Sisley Stylo Lumière, eli Sisleyn valokynä. Aivan loistava! Postaus siitä on luettavissa täällä.

Valokynän alla on tuubillinen Ziaja Saffron Hyaluronic Lifting Gel. Näitä one käyttänyt ties montaki tuubillista ja tilaan aina lisää. Lisätietoja löytyy aiemmasta postauksesta täältä. Loistava ja edullinen tuote.

Alaoikealla on It Cosmetics Bye Bye Pores - kivipuuteri, joita myös olen kuluttanut useita. Aivan loistava, puuterien parhaimmistoa. Postaus löytyy täältä

Äärimmäisenä oikealla on Numbuz:n Porcelain Base Tone Up -voide, eli korkean aurinkosuojan sisältävä ihon sävyä tasoittava ja virheitä häivyttävä voide. Tällä myös saa aivan loistavan näköisen ihon. Postaus löytyy täältä. Brändin tuotteista tulee lisää postauksia, kunhan ehdin testailla!

Oliko näissä suosikeissa mitään, mikä herätti erityisen kiinnostuksen?

4 kommenttia:

  1. Tilasin nyt itsekin tuon It Cosmeticsin kivipuuterin kun se irtopuuteri on ihan mahtavaa tavaraa :) uskon että tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jo kolmas It Cosmeticsin sama putsku lopuillaan, pitää kattoo, mistä täällä saisi uuden. Ainoa huono puoli tuossa puuterissa on se, että sitten kun se alkaa olla lopuillaan, ne jämät siinä pannussa hajoavat helposti palasiksi. Siksi en kanna loppusuoralla olevaa puuteria enää käsilaukussa, kun se hajoaminen sotkee joka paikan.

      Poista
  2. Mä rakastan Essencen Lash Princesseistä sitä vihreetä False Lash Effectiä, joka ei oo vedenkestävä<3 Pitäisi joskus kokeilla noita muitakin versioita, tai tota vedenkestävää oon kokeillut, mutta muut on kaikki jääneet aina ton yhden jalkoihin ja oon ostanut sen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on aina ollut just tuota False Lash Effectiä, mutta nyt ajattelin kokeilla tuota toistakin, joka ei yhtään kalpene tuolle aiemmin käyttämälleni. Kokeilepa!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!