maanantai 7. elokuuta 2023

Benefit: How to Look the Best at Everything

Kaikkea sitä kätköistään löytää. Olin ihan unohtanut tämän... Muistaakseni hankin sen Irlannissa Bootsilta, kun kantiskortilla oli niin paljon rahaa, että sitä piti kuluttaa johonkin.


 

Kyseessä on siis ihomeikkisetti, sävynä Medium. Paketissa on siis Benefitin Porefessional primeri, Hello FlawlessOxygen Wow -meikkivoide, kaksi Boi-ing peitevoidetta ja Hello Flawless "I'm Cute as a Bunny" Honey -puuteri (EDIT: TYPO korjattu, kirjoittajalla on liian pitkät kynnet saadakseen aikaan virheetöntä tekstiä!). Värivoide on myös sävyä Honey. Peitevoidenapit ovat sävyjä 2 ja 3.

Yllä hiukan värikarttaa valmistajan sivuilta. Kuvan saa klikkaamalla isommaksi.


Pakkaus sisälsi myös ohjeita tuotteiden käyttämiseen. Kopioin ne tähän alle.

Primer: levitä kosteutetulle iholle ihohuokosien minimoimiseksi. Jos huokoset alkavat näkyä päivän kuluessa, taputtele ainetta kevyesti meikin päälle.

Meikkivoide: Levitä sitä kasvojen keskiosaan ja häivytä ylös ja sivuille, etteivät meikin rajan näy. peitevoide: Sekoita molemmista napeista ihoosi sopiva sävy. Taputtele tummille silmänalusille ja ihon virheille.

Puuteri: Levitä mukana tulevalla siveltimellä yli kasvojen tai käytä sitä sellaisenaan koko kasvoilla luonnollisena meikkinä. Meikkivoidetta voi myös kerrostaa jos haluaa paremman peittävyyden.


Vähän kökkö käännös tuli 😂, mutta asia kai kuitenkin selvisi. 

Mikään näistä tuotteista ei ainakaan minua saanut huokailemaan ihastuksesta. Primeri nyt menettelee, mutta meikkivoide on keskinkertainen ja nuo peitevärit ovat ihan kittiä. Liian paksua ainetta minun silmieni alle, ja vaikka niissä pigmenttiä onkin, niin voidemainen koostumus vaan korostaa juonteita. 

Puuteri on todella tumma, menee melkeinpä aurinkopuuterista. 

Pakkauksessa on myös peili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!