tiistai 29. elokuuta 2023

Babor Enzyme Cleanser

Löytyipäs nyt kerrankin järkevä ja käytännöllinen puhdistusaine, joka on - yllättävää kyllä - jauhemaisessa muodossa.

Jauhetta kaadetaan siis kämmenelle ja se hierotaan tahnaksi veden kanssa ja sitten levitetään kosteille kasvoille, jossa se hiukan vaahtoutuu, mutta maltillisesti.


Itse jauhe on hienorakeista, mutta rakeet tuntuvat jonkin verran, joten se kuorii hellävaraisesti mekaanisestikin, kuten myös sisältämiensä entsyymien ansiosta (papaiini, subtiliini, lipaasi). Lipaasi tosin toimii enemmänkin ihohuokosten puhdistajana.

Siinä on myös antioksidantteja, kuten ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. Moringansiemenuute on antioksidanttisuuden lisäksi myös antimikrobinen.

Sitä en kyllä osaa sanoa, että miten kauan tuota pitäisi pitää kasvoilla, että nuo aineet tehoavat 👐. Varmaan jonkin aikaa?

Todella loistava putsari tämä on kuitenkin, ja jauhemaisen olomuotonsa ansiosta kevyt kuljettaa mukana, eikä lentomatkaillessa vie tilaa nesteiltäkään käsimatkatavaroissa. Riittoisaakin tämä on.

Jos kiinnostuit, näitä saa monista nettikaupoista, kuten esimerkiksi Lyko, Nordicfeel, Notino, Eleven, Kicks, Cosmostore, Beautycos ja Parfumdreams, Hajuvesi.fi, sekä joistain kauneushoitoloista Suomessa. Varmaan myyjiä on muitakin kuin nuo listatut.

Aiempi Babor-postaus linkkeineen sitä aiempaan löytyy täältä.

4 kommenttia:

  1. Babor on tosi mielenkiintoinen brändi. Oon käyttänyt muutamia tuotteita ja tykännyt kovasti.

    Parikymppisenä pidin sitä ihan mummobrändinä, mut niillä on oikeastihan tosi mielenkiintoisia tuotteita. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen oikeastaan tuntenut Baborilta vain nuo kuuluisat ampullit, mutta vasta tuolla tehtaanmyymälässä selvisi, että on mm. meikkejäkin. Tuo hankkimani kosteuttava meikkivoide on kyllä huipputuote, joka herätti muutenkin uteliaisuuden brändiä kohtaan. Lisää juttuja on tulossa blogiin muistakin tuotteista!

      Poista
  2. Olen kokeillut vain jauhemaista kuorintaa ja naamiota, mutta en ole kuullutkaan jauhemaisesta puhdistusaineesta :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä on tasaiseen tahtiin ollut joillain brändeillä. Ainakin Dermalogicalla ja itse olen käyttänyt korealaisia (vai ovatko ne japanilaisia?) Suisain yksittäispakattuja. Niistä ainakin luulen olleen tässä blogissakin juttua.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!