keskiviikko 2. elokuuta 2023

MAC Pro Longwear Paint Pot

Hankin tämän joskus tuossa viime syystalvella, mutta koska näin pieni purkki helposti "häviää" jonnekin, löysin ja korkkasin sen oikeastaan nyt vasta.



Itse asiassa olin hakemassa Turun Wiklundilta silmämeikinpohjustusainetta, jolla saisi "meikkaamattoman" tasaiset luomet. Minun luomeni kun ovat aika kirjavat ja pakkaavat aina enemmän tai vähemmän punoittaa.

Ystävällinen myyjä suositteli minulla tätä MAC:in Pro Longwear Paint Pot:ia, sävy on A22, Soft Ochre.

Minusta se vaikutti hiukan nimensä mukaisesti liian kellervältä (okra), mutta otin sen kuitenkin. Nyt kun sitä katsoin uudelleen, se taitaakin sävyltään olla ihan sopiva.



Se myös tuntui ensialkuun hiukan rasvaiselta ja ihmettelinkin, että kuinka nopeasti se mahtaakaan vajota luomivakoon, mutta ei, sitä se ei tee, vaan voide jämähtää luomelle tiukkaan muuttuen jopa puuterisen tuntuiseksi.

Luomivärihän tämä oikeastaan on, eikä mikään pohjustustuote! Pigmenttiä siinä riittää, eli ohut kerros on ihan tarpeeksi. Myyjän mukaan juuri tätä sävyä käytetään paljon varsinaisen luomivärin alla.

Oletko sinä kokeillut näitä?

4 kommenttia:

  1. Mun suosikki on sävy Painterly. Käytän itse Paint Potia joka päivän silmämeikinpohjustajan päällä tuomassa lisää pitoa ;) Hyvä tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurista epäilyksistäni huolimatta päädyin myös siihen tulokseen, että tämä toimii. Onhan sitä niin paljon kehuttukin.

      Poista
  2. Mie ostin tänä vuonna testiin tämän, lähinnä luomivärinpohjustajaksi :D En tosin ole vielä kokeillut, miulla sävyssä Painterly.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä tsekata tuo Painterlykin IRL, nyt kun se on jo kaksi kertaa näissä kommenteissa mainittu!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!