keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Keskiviikon touhotuksia

Aah, jalokivi- ja helmipinoni vaan paisuvat, ja tänään taas niitin kiitosta omatekemällä korusetillä.   Tahitilaisia mustia helmiä ja samettinauhaa. Korviksissa on tosin valitettavasti kullanväriset koukut, pitää vaihtaa ne.

BA muistaakseni möi joskus samankaltaista tahitilaista helmiriipusta satojen puntien hintaan, ja se jäi minua kaivelemaan, koska joskus ostelin lentoyhtiöiltä työmatkoilla paljonkin koruja. Nyt minä sitten sain sen ihan muutamalla eurolla.

Ostelu saa kyllä nyt loppua hetkeksi aikaa.

Kauniita, eikö totta?
Ensi viikon loppupuolella on opettajaseminaari meille maahanmuuttajien opettajille, ja minäkin aloin jo orientoitua opintoihin ostamalla muistiinpanovihon ja paperisen kalenterin. Niin, tiedän aina puoltavani elektronista kalenteria, mutta kaksi kertaa läppärini hajottaneena voin sanoa, ettei se ole takuuvarma. Googlen kalenteri on nyt tosin koekäytössä, katsotaan, miten pelittää.

Outlookin kalenteri on siitä pöljä ainakin tässä Macin Office-versiossa, että siinä ei ole 24-tunnin kelloa, vaan iltapäivästä merkinnät pitää laittaa klo 1 pm jne. Voin kertoa, että hätäisesti merkittynä pakkaavat tulla väärille paikoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!