keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Päivänpolttavia puheenaiheita ja muuta höpötystä

Laiskottelupäivä. Ajattelin jopa katsoa TV:tä. BBC:llä tulee tuutin täydeltä kinastelua maan EU-jäsenyydestä ja Suomen TV:ssä pahkuloidaan USA:n ja Kiinan vallan vaihtumista.

*ähellystä puoli päivää*

Jahas, ei sitten mennyt ihan putkeen tämä päivä. Olen jo viikon yrittänyt erästä kasvovesipulloa auki, ja tänään jatkoin tussaroimista sen kanssa. Ei onnistunut aukaisu näillä käsillä.

Sitten sain yhden smaragdikaulakorun rikki ja tuli tilaisuus kokeilla koruntekijän taitoja, koska siihen piti pujottaa yksi pikkuruinen hopearengas  - alkuperäinen oli tietty pudonnut jonnekin. Saihan siinäkin menemään muutaman tunnin, mutta jääräpää ei jätä mitään puolitiehen, eli koru on nyt kunnossa. Ei se nyt ihan niin yksinkertaista hommaa ollutkaan, varmaan tulen manailemaan noitten koruntekotarvikkeiden ja pihtien kanssa vielä tuhannen kerta sitten kun niitten avulla "kuntoutan" tätä leikattua peukkuani.

Paikka, josta minirinkula oli karannut jonnekin.
Siinähän sitä saikin päivän kulumaan varsin sutjakkaan. Kädet ainakin sain särkemään oikein kunnolla tuota rikkoontunutta korua korjatessa.

Kas, sitten kävin kaupassa ja ostin oikein pullapitkon kahvin kanssa. Se edellisviikon Fazerin Dallaspitko kun meni roskiin. Löysin Rostenin Lempi-pitkon, joka on pitkästä aikaa aikalailla omatekemän makuista pullaa. Lisäaineluetteloa en kyllä tohdi edes vilkaista, kaiketi siinä kaikkea moskaa on, niinkuin kaikissa kaupan leivonnaisissa. Tämä pulla kyllä oli hyvää.

Unohdin sitten vaan ostaa kahvia, niin eipä paljoa puuttunutkaan. Teetä tosin tässä huushollissa on aina varsin laaja valikoima.

Silleen se sitten meni tämäkin päivä. Onneksi ei tartte valmistella huomista opetustuntia sen kummemmin kun mulla on siellä vieraileva luennoitsija.

Todella hyvä valmispitko.
A domani, hyvät lukijani. Ehkä huominen päivä on vähemmän flegmaattinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!