lauantai 10. toukokuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 39 viikkoa takana

Ja tämä se sitten oli kertakaikkisen surkea viikko! Nyt on mennyt niin paljon aikaa kadonneiden pakettien ja auton vakuutuksen/korjausten selvittelyyyn, että salille en kunnolla ehtinyt kuin kerran. Silloin sitten tunti aerobista ja samainen lihaskuntoa. Infrapunasaunakin jäi väliin aikataulutusten takia.

Uudella saliohjelmalla on kadonnut hyvin senttejä hyvinkin oudoista paikoista: rintojen alta ja polvien alta. Pohje pysynyt samana (mistäpä siitä enää tikistääkään, kun on yhtä lihasta koko värkki), lievää kaventumista muualla.

Pikku-Myy tuumailee.

Perjantaina oli tapaaminen personal trainerin kanssa. Päätettiin hiukan koventaa harjoittelua. Pienen tuumailun jälkeen ostin 10 kerran paketin Fustraa kaikilla lisäherkuilla, eli ruokavaliolla, mittauksilla jne. 790 euroa, mutta kerran se kirpaisee. Jotenkin tämän kaiken syöpärundin jälkeen itseensä sijoitaminen ei tunnu ollenkaan huonolta idealta.

Tiedän, että lapatuki ja reisilihakset takana ovat vailla kunnon harjoitusta. Kävin kiropraktikolla pari kertaa viime viikolla ja hän totesi mm. etureisissä olevan hyvin lihasta, mutta että olen unohtanut kunnon venyttelyn. Totta. Reisilihasta ei pitäis venytellä vain seisaallaan ja käsi varpaissa kiinni takana, vaan myös lantion lihakset kaipaavat vetoa.

Siis tähän tyyliin....esim.

Minulla on lantio hiukan virheasennnossa kireiden lihasten takia, ja siksi oikeassa polvessa on joskus vaivaa. Koin taas todellisen ahaa-elämyksen! Oman kropan huoltamisen tärkeys on tässä konkretisoitunut pikkuhiljaa aina enemmän ja enemmän.

Olin eilen hiukan reissussa tapaamassa modistia Helsingissä. Tämä Ascot on myös tuottanut päänvaivaa, siis ihan kirjaimellisestikin, mutta homma on nyt hoidossa ja kuukausi aikaa. Siitä lisää myöhemmin.

Ruokavalio on pysynyt suhteellisen kuosissaan, muutamia pitkopullan viipaleita kuitenkin tuli viikolla syötyä, ja matcha-vaahtokarkkeja plus sushia eilen. Nyt tilasin syntisen pizzan.

Matcha-vaahtiksia.

Eilinen illallinen.
Tuli taas eilisellä reissulla ostettua kosmetiikkaa, mutta niistäkin lisää myöhemmin.

PS: PT:n tapaamisessa tuli ilmi yksi ruokavaliofiba. En juurikaan syö aamiaista. PT piti tätä pahana juttuna ja nyt ohjelmistossa onkin vähintään puolikkaan (Questin) proteiinipatukan syönti aamukahvin kanssa. Minulle OK.

2 kommenttia:

  1. Sinnikäs ja kurinalainen olet itsesi huoltamisessa! Esitelepä sitten Ascot-hattusi, kun se on valmis :-)

    VastaaPoista
  2. No jaa, asian voisi hoitaa paremminkin...

    Unohdin muuten sanoa, että PT ehdotti aerobisen osuuden suorittamiseksi crosstraineria, mikä sai minut liki puhkeamaan kyyneliin, nyt kun olen juuri ja juuri päässyt sinuiksi kuntopyörän kanssa. Crossarilla pomppiessa ei voi lukea mitään :(

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!