torstai 15. toukokuuta 2014

Mitä tehdä hutiostoksilla?

Hieman lyhyt postaus tänään ja eilen koko homma jäi valitettavasti väliin. Auton korjauksen kanssa on ollut todella paljjon erimielisyyttä vakuutusyhtiön tarkastajan kanssa, joka väittää, että katon lommot eivät ole tulleet ilkivallasta vaan rakeista. Täällä kun ei ole raekuuroja ollut, enkä minä todellakaan ole huvikseni hyppinyt auton katolla vaan kiusatakseni vakuutustarkastajaa.

Mutta piti puhua noista hutiostosvoiteista. Minulla on esimerkiksi tällainen, joka ei nyt mielestäni niin hirveästi kirkasta naamaa.

Garnier Illuminating 24h Lotion.

Toisesta samantapaisesta olen kirjoitellut aiemmin täällä. Tämä voide on Sokoksilla 6,80 euroa. En nyt sitten tiedä sen tehosta, vaikka Bootsilla se on rankattu aika hyväksi. Mitä lupaa:

Garnier Skin Naturals Nordic Moisture Match Ready Set Glow SK20 -heleyttävä kosteusvoide Tuoteinfo: Levitetään aamuin illoin koko kasvojen alueelle.

Ei se silti huonokaan ole, mutta tuli vaan mieleen, että kasvoille löytyy parempiakin. Tätä voi käyttää - samoin kun tuota toistakin mainittua voidetta  - kaulan alueelle ja säärille, ne kun usein unohtuvat kun itseään ehostaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!