maanantai 12. toukokuuta 2014

Väritöntä BB-voidetta?

Koska lomallani iho meni hiukan huonoon kuntoon (esim. täällä kuva samaisesta poskesta ennen/jälkeen tuon Lauderin voiteen), olen etsinyt hyvää väriä tasoittavaa ja huokosia häivyttävää voidetta. Tämän voiteen olen maininnut aiemminkin, mutta koska se on niin hyvä, sietää sen saada ihan oma postauksensa.

Ei mitään kallista, hiukan ehkä hoitavaa, mutta ehdottomasti väritöntä, vaikka ei tuo Lauderinkaan voide tahraa. Jokin edullisempi menee paremmin kuntosalilla.

iHerb näytti myyvän Andalou Naturalsin BB-voidetta, jota saa myös värittömänä. Pitihän se sitten ostaa.


Voiteen speksit kuulostavat aika hyviltä, sillä se on:

- vapaa geneettisesti muunnelluista ainesosista
- sisältää hedelmien kantasoluja
- ihoa kirkastava
- ihoa uudistava
- ihoa korjaava
- sisältää bioaktiivista marjayhdistettä
- sertifioitua luomu-aloeta
- todistetusti gluteenivapaa
- hypoallergeeninen ja pH-tasapainotettu
- ei parabeeneja
- ei sulfaatteja tai ftalaatteja
- vegetariaaninen, eikä testattu eläimillä

Voide on auringolta suojaava (spf 30), pienentää huokosia ja ihon öljyisyyttä,  kosteuttaa (mm. hyaluronihappo), mutta pitää ihon mattana. Sisältää omenan kantasoluja ja monien marjojen antioksidantteja. Mutta mikä parasta, siinä ei ole silikoneja, jotka saavat voiteen tuntumaan muovikuorelta ihon pinnalla!

Aurinkosuoja on mekaaninen, eli sinkkioksidi, mikä on hyvä asia. Sinkkioksidi myös hoitaa ihoa. INCI-lista näyttää tältä:

Aloe barbadensis juice*, simmondsia chinensis (jojoba) and helianthus annuus (sunflower) oils*, sorbitan stearate, glyceryl stearate, fruit stem cells (malus domestica, solar vitis) and bioactive 8 berry complex*, caprylic/capric triglycerides, hyaluronic acid, salvia officinalis (sage), serenoa rapens (saw palmetto) and salix alba (willow bark) extracts*, punica granatum (pomegranate) oil*, magnesium ascorbyl phosphate (vitamin C), algae extract, zinc gluconate magnesium sulfate, aspalathus linearis (rooibos), hibiscus rosa-sinensis and camellia sinensis (white tea) extract*†, phenethyl alcohol, ethylhexylglycerin, citrus tangerina (tangerine) and cymbopogon martini (palmarosa) oil.
*Certified Organic
†Fair Trade

Säikähdin ensin, kun kädenselällä se kyllä miltei näyttikin sinkkipastalta, mutta upposi kuitenkin minunkin suhteellisen tummaan ihooni nätisti ilman, että olisi jättänyt käden päälle vaaleaa läiskää. Voide tuoksuu sitruunaiselta.




Tässä vielä kuva samasta poskesta kuin tuossa Lauderin CC-voidepostauksessa. Andaloun voiteen lisäksi iholla ei ole muuta peitettä. Aika hyvä persikkaiho, eikös vaan? Voide piti myös ihon mattana hyvin.

Olen todella tyytyväinen ostokseeni. Aiemmin  olen täällä kehunut saman valmistajan kasvovettä, jota koskevan postauksen löytää täältä.

Hiukan kuntosalilta peräisin olevaa punoitusta :)

PS: Ruusuisen arvonnan voittajalle on paketti lähtenyt, tässä vielä kuva siitä ennen laatikon sulkemista.




1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!