tiistai 6. toukokuuta 2014

Toinen rasittava päivä

Edelleenkin on puljaamista riittänyt tuon auton korjauksen kanssa. Hitaasti etenee homma. Teippasin peilintakaisin paikoilleen, etten saisi sakkoja sillä autolla ajelusta, vaikkakin se peili näyttää nyt ihan päin honkia. Pitää vaan olla tuplasti varovaisempi liikenteessä.

Täytyy sanoa, että yksi ongelma ei tule ilman toista. Eikä koskaan kahta ilman kolmatta. Olin ostanut vanhalle äidilleni äitienpäivälahjaksi silkkisen yöpaidan ja siihen sopivat tohvelit.




Hän kun tykkää pinkistä. Näiden lisäksi oli varattuna vaaleanpunainen purkki Payotin kasvovoidetta. Noiden tohveleiden piti tulla EU:n sisältä postissa, mutta nyt ne mokomat ovat hävinneet. Eikä myyjällä ole enää muuta kuin harmaita jäljellä. No tietty sekin väri sopii, mutta muistuttaa hiukan "villakoiraa" lattialla.

Kaiken kukkuraksi möin huutonetissä yhden käsinkirjaillun mekon ja laitoin sen hyvissä ajoin postiin (pakettiautomaatti -> postitoimisto), koska arvelin ostajan tahtovan mekon vapuksi. Nyt se koko paketti on kadonnut! Niin oli kadonnut minulla kuittikin, jonka päivän etsimisen jälkeen löysin jalkojeni juuressa lojuvan kalenterin sisältä.

Postin seurantapalvelu ei löytänyt mitään sillä lähetystunnuksella. Onpa outoa. Vastaanottajan puhelinnumero oli kirjautunut oikein, ja paketissa on lisäksi niin hänen kuin minunkin osoitteet ja puhelinnumerot.

Toivottavasti se löytyy, on pakattu aika isoon laatikkoon, sillä se on maksimekko ja paksua kangasta.

Niin että se taas tästä päivästä. Enkä päässyt salillekaan, koska UPS ilmoitti tuovansa minulle paketin iltapäivällä. Olin ihan unohtanut tämän ostoksen, ja jos jotakin positiivista on sanottava, vaikka tämä tulikin kuriirilla, niin se ei ollut jäänyt tulliin (kuriiri tullaa aina). Olisi meinaan tullut aika lasku sieltäkin, koska Audigierin Ed Hardy -jutskat eivät ole siitä halvimmasta päästä. Ovat kuitenkin korkealaatuisia, tämäkin on vuorattu, eikä sikäli ihan tavallinen huppari.





Aika hauskan näköinen jakku!

Laitoin vielä illalla kynsiini "kahden viikon lakan", eli Sensationailsin sävyn, jonka vasta nyt korkkasin. Helppo laittaa ja saa olla huoletonna kynsistä pari viikkoa, ainakin. Ja kiilto pysyy!




Toivottavasti huominen olisi jo rauhallisempi päivä ja pääsisi salillekin saakka. Niin, ja btw, ruusuisen arvonnan voittaja ei ole vieläkään ilmoittautunut, vaikka hänelle on e-meiliä lähetetty asiasta....

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti paketit löytyy ja aivan ihana audigier huppari.Jos et tienny rakastan ed hardy /audigier tavaraa =)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti nyt edes se lähettämäni paketti löytyy. Ellei ruusuisen arvonnan voittaja ota lähiaikoina yhteyttä, lienee paras arpoa se uudelleen.

    Joo, minun oli IHAN PAKKO saada juuri tuo takki, kun sen näin!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!