sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kesäkurpitsarullat

Edelleen olen ilahtunut tästä kasvisten määrästä, koska on se kausi! Tässä kesäkurpitsarullien ohje, joka on erittäin helppo!

Osta isoja ja suorahkoja kesäkurpitsoja, ja siivuta ne juustohöylällä pitkittäin. Voitele siivut pestolla.


Laita siivujen päälle ohuita juustoviipaleita, tässä Turunmaata, mutta emmental on myös hyvä.


Rullaa siivut ja laita voideltuun uunivuokaan.....
Kuullota sipulia ja ehkä myös valkosipulia oliiviöljyssä  pannulla. Lisää purkki tomaattimurskaa ja halutessasi hiukan tomaattipyrettä (Mutti on hyvä merkki). Tarkista suola ja lisää mustapippuria myllystä. Kaada seos kurpparullien päälle ja laita koko keksintö uuniin (saa olla hiukan vajaa 200 C). Ota pois uunista kun kasxvikset ovat mielestäsi tarpeeksi pehmeitä. Joku tykkää kovemmista (al dente), joku pehmeämmistä. Jos haluat ruokaisampaa, keitä lisukkeeksi perunaa/riisiä/pastaa/quinoaa tms.

Namnam!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!